Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Αναστόπουλος: «Δεν έλεγαν τα ίδια για άλλα ματς»


Στην αντιμετώπιση που έχει ο ΟΦΗ σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα, επικεντρώθηκε για ακόμη μία φορά ο Νίκος Αναστόπουλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με αφορμή τον αγώνα απέναντι στον Θρασύβουλο. Μάλιστα, τα έβαλε με τους παίκτες της ομάδας της Αθήνας επειδή είπαν ότι θα παίξουν για τη νίκη κόντρα στους Ηρακλειώτες και τους κατηγόρησε ότι δεν έκαναν παρόμοιες δηλώσεις πριν από τους αγώνες τους με Παναιτωλικό και ΠΑΣ!

 «Το ματς είναι δύσκολο. Επειδή διάβασα κάποιες δηλώσεις παίκτων του Θρασύβουλου ότι πάμε για να κερδίσουμε τον ΟΦΗ, δεν είδα να κάνουν τις ίδιες δηλώσεις όταν έπαιξαν με τον Παναιτωλικό και τα Γιάννενα. Δεν είδα να λένε τα ίδια πράγματα και τότε», είπε ο «μουστάκιας», ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο ΟΦΗ θα εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Αναφερόμενος στα αγωνιστικά προβλήματα των κρητικών ενόψει Θρασύβουλου είπε ότι αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Γεωργίου, Αγρίτη και Καπάνταη, ενώ σχετικά με τη «μάχη» με τις ομάδες που διεκδικούν την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου τόνισε: «Για εμάς η δεύτερη θέση δεν έχει χαθεί. Θα παλέψουμε για τις πιθανότητες που μας αναλογούν μέχρι τελικής πτώσης και όποιος αντέξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου