Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Εθνικός-Πανθρακικός 1-2 (+Video)


Ο Πανθρακικός πέρασε από το γήπεδο του Ελληνικού επικρατώντας με 2-1 του Εθνικού και πήρε ένα σημαντικό "τρίποντο" στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Σε πολύ δύσκολη θέση πλέον ο Εθνικός.

Σε μπελάδες έβαλε ο Πανθρακικός τον Εθνικό, αφού επικράτησε στο Ελληνικό με 2-1 και πλέον οι Πειραιώτες βρίσκονται σε δύσκολη θέση αφού η διαφορά με την προτελευταία Αναγέννηση Καρδίτσας μειώθηκε στους 3 βαθμούς και απειλείται με απευθείας υποβιβασμό στην Football League 2.

Η ομάδα της Κομοτηνής μπήκε «φουριόζα» στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 1’ πήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ του Μαλκί. Το πρώτο μέρος βάφτηκε στα χρώματα του Πανθρακικού αφού είχε τον έλεγχο όλη την διάρκεια και ευτύχησε να βάλει και δεύτερο τέρμα με τον Αρσενίεβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Εθνικός «σήκωσε» κεφάλι και έκανε την προσπάθεια του να «γυρίσει» το ματς αλλά το μόνο που πέτυχε ήταν να μειώσει με τον Καραχάλιο στο 62’, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Αναλυτικότερα:

Εθνικός-Πανθρακικός 1-2

(62' Καραχάλιος-2' Μάλκι, 37' Αρσενίεβιτς)

Μια πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή του, χωρίς να μπλέξει στην διαδικασία των πλέϊ άουτ πέτυχε ο Πανθρακικός.

Η ομάδα της Κομοτηνής, επικράτησε με 2-1 του Εθνικού στο γήπεδο του Ελληνικού, στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 31ης αγωνιστικής και έφτασε έτσι στους 41 βαθμούς. Από την άλλη ο Εθνικός παρέμεινε στους 31 βαθμούς και μπήκε σε περιπέτειες, καθώς πλέον είναι μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την ζώνη του απευθείας υποβιβασμού.

Ο Πανθρακικός μπήκε πολύ δυνατά με το ξεκίνημα και μόλις στο 2ο λεπτό, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σουτ του Μάλκι μέσα από την περιοχή, ύστερα από σύγχυση στην άμυνα του Εθνικού.

Στο 37' ο Αρσενίεβιτς με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παγούδη για να κάνει το 0-2 για τον Πανθρακικό.

Ο Εθνικός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 1-2 στο 62', με προβολή του Καραχάλιου από κοντά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σιλιγαρδάκη.

Μπαίνει σε μπελάδες ο Εθνικός

Το αποτέλεσμα αυτό βάζει σε μπελάδες τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν από τις θέσεις που οδηγούν απ' ευθείας σε υποβιβασμό.

Ο διαιτητής Ανούσος (Λακωνίας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Παγώνη, Καραχάλιο, Μάλκι και Ρεκλείτη

Εθνικός: Παγούδης, Γκράιμς, Ψιάνος, Παγώνης, Σύρος, Κοκκίνης (46' Καραχάλιος), Σιλιγαρδάκης, Κορακάκης, Τσεμπερίδης, Ουαταρά (78' Βιδάλης), Βασιλόγιαννης.

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Μπουτζίκος, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Κανωτίδης, Ζησόπουλος, Ούλμερς (92' Τζιωρτζόπουλος), Ρομπέρ (76' Κόστα), Αρσενίεβιτς, Μάλκι (60' Ρεκλείτης), Σουλτανίδης.

Video με τα γκολ του αγώνα


Δηλώσεις προπονητών

Νίκος Παντέλης (τεχνικός Εθνικού): «Αυτή η ομάδα είναι άρρωστη και έγινε πιο άρρωστη από τη στιγμή που έγινε η ιστορία με τα δελτία. Παίξαμε ένα καθοριστικό ματς χωρίς κλασικό σέντερ φορ. Οι παίκτες μου είναι ήρωες και αξίζουν συγχαρητήρια. Ο διαιτητής ήρθε για να δώσει ρεσιτάλ. Σφύριζε άλλα αντί άλλων αλλά η ευθύνη για το αποτέλεσμα είναι δική μας».

Σάββας Παντελίδης (τεχνικός Πανθρακικού): «Αν και δεν ήμασταν καλοί προηγηθήκαμε με 2-0 και στην συνέχεια ο Εθνικός λόγω των γνωστών προβλημάτων δεν είχε λύσεις επιθετικά για να μας απειλήσει. Βάσει της εικόνας το ματς θα μπορούσε να τελειώσει και ισόπαλο. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και περιμένουμε το θέμα με τις αδειοδοτήσεις για να δούμε εάν μπορούμε να μπούμε στα πλέι οφ».

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής:

ΠΑΣ Γιάννινα-Θρασύβουλος    1-0
Διαγόρας-Καλλιθέα    2-0
Ηλιούπολη-ΟΦΗ    1-2
Τρίκαλα-Αναγέννηση Καρδίτσας    0-0
Αγροτικός Αστέρας-Εθνικός Αστέρας    1-0
Λεβαδειακός-Βέροια    2-2
Πιερικός-Δόξα Δράμας    1-0
Παναιτωλικός-Ιωνικός    4-0
Εθνικός-Πανθρακικός    1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 31 αγώνες)

1. ΠΑΣ Γιάννινα    71
2. Παναιτωλικός    66
__________________________
3. ΟΦΗ    62
4. Λεβαδειακός    53
5. Διαγόρας    52
6. Τρίκαλα    51
__________________________
7. Δόξα Δράμας    47
8. Βέροια    41
9. Πανθρακικός    41
10. Πιερικός    40
11. Ηλιούπολη    35
12. Ιωνικός    34
__________________________
13. Αγροτικός Αστέρας    34
14. Θρασύβουλος    32
15. Εθνικός Αστέρας    32
16. Εθνικός    31
__________________________
17. Αναγέννηση Καρδίτσας    28
18. Καλλιθέα    19

Επόμενη αγωνιστική (32η)

Εθνικός-Παναιτωλικός
Ιωνικός-Διαγόρας
Πανθρακικός-Ηλιούπολη
Καλλιθέα-Τρίκαλα
ΟΦΗ-Αγροτικός Αστέρας
Αναγέννηση Καρδίτσας-Λεβαδειακός
Εθνικός Αστέρας-Πιερικός
Βέροια-Θρασύβουλος
Δόξα Δράμας-ΠΑΣ Γιάννινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου