Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Παναιτωλικός-Ιωνικός 4-0 (+Video)


Καταιγιστικός ήταν ο Παναιτωλικός κόντρα στον Ιωνικό τον οποίο συνέτριψε με 4-0 για την 31η αγωνιστική της Football League, αυξάνοντας πάλι την διαφορά από τον ΟΦΗ στους τέσσερις βαθμούς.

Εύκολο απόγευμα είχε ο Παναιτωλικός κόντρα στον Ιωνικό στο γήπεδο του Αγρινίου στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Football League.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ παίζοντας καλό ποδόσφαιρο συνέτριψε με 4-0 του Νικαιώτες, αυξάνοντας και πάλι την διαφορά από τον τρίτο ΟΦΗ στους τέσσερις βαθμούς. Από την άλλη ο Ιωνικός που δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο παρέμεινε στους 34 βαθμούς.

Ο Παναιτωλικός από το ξεκίνημα του αγώνα επέβαλε τον ρυθμό του και ήθελε να σημειώσει κάποιο γρήγορο γκολ. Έτσι στο 37ο λεπτό, ο Θεοδωρίδης έκανε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου για να κάνει το 1-0.

Στο 62', μετά από σέντρα από δεξιά στην περιοχή του Ιωνικού, ο Ρότσα στόπαρε την μπάλα και με δυνατό σουτ την έστειλε στον ουρανό των διχτύων του Θεοδωρόπουλου για να κάνει το 2-0 για τους Αγρινιώτες.

Στην συνέχεια ήταν η σειρά του νεαρού Γιάννη Πασά να χριστεί σκόρερ, ο οποίος σημείωσε τα δύο πρώτα του γκολ με την φανέλα του Παναιτωλικού στην κατηγορία.

Αρχικά στο 80' ο Πασάς με κεφαλιά μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 3-0. Στο 84', ο νεαρός επιθετικός βγήκε τετ α τετ με τον Θεοδωρόπουλο πλάσαρε εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικότερα:

Παναιτωλικός-Ιωνικός 4-0

(37' Θεοδωρίδης, 62' Ρότσα, 80', 84' Γ. Πασάς)

Ο Παναιτωλικός προερχόταν από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα (ήττα 1-0 από ΟΦΗ και ισοπαλίες 0-0 με Καλλιθέα και 1-1 με Πανθρακικό) και ήθελαν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στον Ιωνικό. Οι Αγρινιώτες ήταν καταιγιστικοί στο παιχνίδι και δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες και έφτασαν άνετα στη νίκη με 4-0, διατηρώντας τη διαφορά ασφαλείας από τον τρίτο της βαθμολογίας ΟΦΗ. Με τον Θεοδωρίδη σε μεγάλη μέρα και τους Μπαϊκαρά και Παππά να δημιουργούν πολλά προβλήματα στους αμυντικούς του Ιωνικού, οι γηπεδούχοι έχασαν σωρεία ευκαιριών μέχρι να ανοίξουν το σκορ στο 38'.

Ο Παππάς δεν πρόλαβε με προβολή να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα στο 5' σε σέντρα του Γκούρμα, ο Θεοδωρίδης έβγαλε παράλληλη σέντρα στο 16', όμως ο Μπαϊκαρά δεν πρόλαβε ούτε σε αυτή την περίπτωση την μπάλα, ενώ στο 24' το σουτ του Θεοδωρίδη η μπάλα κατέληξε ελάχιστα μακριά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου, ενώ στο 35' ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων νίκησε τον Ρότσα.

Τελικά, στο 38' ο Θεοδωρίδης έδωσε το προβάδισμα στον Παναιτωλικό με ακόμη ένα εκπληκτικό γκολ στη φετινή σεζόν με σουτ από τα 30 μέτρα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Θεοδωρόπουλο για το 1-0! Οι Αγρινιώτες συνέχισαν να πιέζουν μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, όμως οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς το πρώτο. Με τους παίκτες του Παναιτωλικού στην επίθεση και εκείνους του Ιωνικού να αμύνονται. Στο 47' ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Μπαϊκαρά για οφσάιντ, με τον παίκτη να φαίνεται να σκοράρει από κανονική θέση, ενώ η πρώτη ευκαιρία για τους Νικαιώτες χάθηκε στο 49', όταν ο Πασάς έκανε αδύναμο σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ... Στο 62' ο Ρότσα σταμάτησε τη μπάλα με το κεφάλι, την στόπαρε με το στήθος και... σκότωσε από κοντά τον Θεοδωρόπουλου για να αποβάλει το άγχος από τους παίκτες του Τεννέ, το 3-0 έγινε στο 80' με κεφαλιά του Πασά, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι στο 77' στη θέση του Γκούρμα, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε και πάλι ο Πασάς με σουτ, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια των παικτών του Παναιτωλικού στο 84'.

Ο διαιτητής του αγώνα Τίκας (Καρδίτσας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Γιόνδη

Παναιτωλικός: Τζενάμο, Μπελεβώνης (57' λ.τρ. Παλαιολόγος), Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Κούσας, Ετζενγκουέλε, Ρότσα, Μπαϊκαρά, Παππάς (60' Καραμαλίκης), Θεοδωρίδης, Γκούρμα (76' Γ. Πασάς).

Ιωνικός: Θεοδωρόπουλος, Αρβανίτης, Βλάχος, Γιόνδης (76' Χιονίδης), Πασάς, Σπυριδάκης, Παπαδόπουλος, Ερρίκος, Ρουσάκης, Πολίτης, Μεϊντής.

Video με τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα


Συνέντευξη Τύπου

Μπάμπης Τεννές (προπονητής Παναιτωλικού): Ήταν μια εύκολη νικη με πολύ καλό σκορ και ήταν δίκαιη. Ακόμα και στο πρωτο μέρος που ήμασταν μπροστά με ένα γκολ, κάναμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ. Κερδίσαμε το ένα από τα τρία ματς που απομένουν για να πετύχουμε τον στόχος μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Εύχομαι καλό Πάσχα και ευχαριστούμε τον κόσμο μας για την συμπαράσταση. Καλή συνέχεια στον συνάδερφο και στον Ιωνικό.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν υπάρχει φόβος για τα επόμενα ματς, απάντησε: Δεν φοβάστε κανέναν και τίποτα. Παρακολουθούμε τι γίνεται εξωαγωνιστικά καθώς ποτέ δεν βγήκαμε να πούμε για τα πέναλτι που κερδίζουν κάποιοι άλλοι και τα γκολ που βάζουν και μετράνε ή όχι. Εμείς έχουμε κερδίσει μόλις ένα πέναλτι και μας λένε και ευνοούμενους.

Μίκι Τσίρκοβιτς (προπονητής Ιωνικού): Εύχομαι καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους. Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικο για μία καθαρή νίκη που πήρε. Ο Ιωνικός έλειπε από το γήπεδο. Συγνώμη στον κόσμο μας γιατί τις προηγούμενες μέρες μας επαινούσαν και σήμερα δεν πάλεψαμε το ματς. Καλη επιτυχία στον Παναιτωλικό στη Σουπερ Λιγκ.

Κώστας Ερρικός (παίκτης Ιωνικού): Ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολη έδρα του Παναιτωλικού και ήρθαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Από' κει και πέρα είδαμε την ανωτερότητα του αντιπάλου. Δεν είναι άδικο το αποτέλεσμα καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό και να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι παραμονή στην κατηγορία.

Γιάννης Πασάς (παίκτης Παναιτωλικού): Σήμερα πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, ήμασταν καλύτεροι και δίκαια κερδίσαμε. Βλέπουμε τα επόμενα ματς και θέλουμε να πάρουμε την άνοδο. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Από την πλευρά μου, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου, που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα πειράξει τον αδερφό του για τη νίκη κόντρα στην ομάδα του: Λιγάκι θα το κάνω!

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

ΠΑΣ Γιάννινα-Θρασύβουλος    1-0
Διαγόρας-Καλλιθέα    2-0
Ηλιούπολη-ΟΦΗ    1-2
Τρίκαλα-Αναγέννηση Καρδίτσας    0-0
Αγροτικός Αστέρας-Εθνικός Αστέρας    1-0
Λεβαδειακός-Βέροια    2-2
Πιερικός-Δόξα Δράμας    1-0
Παναιτωλικός-Ιωνικός    4-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 31 αγώνες)

1. ΠΑΣ Γιάννινα    71
2. Παναιτωλικός    66
__________________________
3. ΟΦΗ    62
4. Λεβαδειακός    53
5. Διαγόρας    52
6. Τρίκαλα    51
__________________________
7. Δόξα Δράμας    47
8. Βέροια    41
9. Πιερικός    40
10. Πανθρακικός    38*
11. Ηλιούπολη    35
12. Ιωνικός    34
__________________________
13. Αγροτικός Αστέρας    34
14. Θρασύβουλος    32
15. Εθνικός Αστέρας    32
16. Εθνικός    31*
__________________________
17. Αναγέννηση Καρδίτσας    28
18. Καλλιθέα    19

* Εθνικός και Πανθρακικός έχουν ένα ματς λιγότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου