Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Γκολ που χάρισαν πολλούς βαθμούς πέτυχε ο Σιαλμάς


Ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα στον β’ γύρο ανήκει ολοκληρωτικά στον Δημήτρη Σιαλμά, στον σκόρερ και του προχτεσινού νικηφόρου αγώνα 1-0 με τον Θρασύβουλο στα Γιάννινα.
Που αν δεν έμπαινε αυτό το γκολ στις καθυστερήσεις, δεν θα κέρδιζε ο ΠΑΣ που ήταν και πάλι κάτω του μετρίου σε απόδοση και αυτό θα ενίσχυε την αμφισβήτηση στα Γιάννινα.
Ο 25χρονος επιθετικός κάνει μια καταπληκτική χρονιά στον ΠΑΣ και ειδικά στον β’ γύρο πέτυχε τα 8 από τα 10 συνολικά γκολ που πέτυχε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς να εκτελέσει κανένα πέναλτι.
Και τα περισσότερα από τα γκολ αυτά άλλαξαν το αποτέλεσμα και χάρισαν πολύτιμους βαθμούς στον «Άγιαξ της Ηπείρου» και μάλιστα σε αγώνες που η συνολική αγωνιστική του εικόνα δεν ξεπερνούσε τη βάση.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι και στα δύο παιχνίδια με τον Θρασύβουλο, ο ΠΑΣ κέρδισε 1-0 με γκολ του Σιαλμά και μάλιστα προς το τέλος, ήτοι στο 85’ στη Φυλή και στο 90’ στους «Ζωσιμάδες». Επίσης με δικό του γκολ στο 24’ προήλθε και η δύσκολη νίκη με 1-0 επί του Αγροτικού Αστέρα στα Γιάννινα. Στο ματς με τον Λεβαδειακό πρόσφατα, πέτυχε το πρώτο γκολ στο 67’ με το οποίο έσπασε το «κατενάτσιο» των Βοιωτών και ο Μπακαγιόκο με πέναλτι στη συνέχεια σφράγισε τη νίκη με 2-0. Δύσκολα ήταν τα πράγματα για τον ΠΑΣ και στο ματς με τον Εθνικό Πειραιώς στα Γιάννινα, αφού μέχρι το 67’ το σκορ ήταν 1-1. Τότε ο Σιαλμάς έκανε το 2-1 και λίγοι αργότερα πάλι με δικό του γκολ έγινε το 3-1 για να «κλειδώσει» η νίκη. Σε ευκολότερα παιχνίδια όπως στο 5-0 με τη Βέροια ο Σιαλμάς στο 12’ «ξεκλείδωσε» την άμυνα και άνοιξε το δρόμο για τη μεγάλη νίκη. Το ίδιο έκανε και με τον Διαγόρα στους «Ζωσιμάδες» που στο 17’ και 25’ έκανε το 2-0 και από εκεί και μετά δεν άργησε να γίνει το 5-0 αφού η ομάδα της Ρόδου είχε πλέον σηκώσει λευκή πετσέτα. Και ένα ακόμα σημαδιακό γεγονός. Ο Δημήτρης Σιαλμάς πέτυχε και το πρώτο γκολ του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα, αφού στο ματς της πρεμιέρας με τον Πανθρακικό στα Γιάννινα στο 4’ έκανε το 1-0, στο 72’ αντικαταστάθηκε με τον Κυριάκο, στο 76’ ισοφάρισε 1-1 ο Σουλτανίδης και στο 90’ έκανε το 2-1 ο Ανδράλας.
Στα περισσότερα παιχνίδια του β’ γύρου από ψηφοφορίες φιλάθλων ο Δημήτρης Σιαλμάς ανακηρύχτηκε MVP αγώνων αφού με δικά του γκολ, όπως προαναφέραμε, έγιναν ανατροπές και ο ΠΑΣ πήρε πολύτιμους βαθμούς, αλλά ο ίδιος συνεχώς στις συνεντεύξεις του κρατά χαμηλούς τόνους και επιμένει: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την πορεία της ομάδας. Εγώ προσπαθώ όσο μπορώ να δουλεύω καλύτερα, ο προπονητής μου δίνει την ευκαιρία να αγωνίζομαι και με βοηθούν πάρα πολύ οι συμπαίκτες μου. Δεν έχει σημασία ποιος βάζει το γκολ, αλλά σημασία έχει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε».

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ (ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου