Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Μπαϊκαρά: "Δεν θα δυσκολευτούμε για την άνοδο"


Αισιόδοξος πως ο Παναιτωλικός δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει την άνοδο στην Superleague είναι ο Ντενίζ Μπαϊκαρά, ο οποίος θα ήθελε να παραμείνει κάτοικος Αγρινίου.

Αισιόδοξος πως ο Παναιτωλικός δεν θα έχει πρόβλημα για να πάρει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, είναι ο Ντενίζ Μπαϊκαρά.

Ο μέσος της ομάδας του Αγρινίου, μίλησε σε τοπικό Μέσο, για την "μάχη" της ανόδου, για τον κόσμο της ομάδας, αλλά και για την επιθυμία του να παραμείνει και τη νέα σεζόν κάτοικος Αγρινίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαϊκαρά στο "Αγρίνιο Σπορ":

Για το αν θεωρεί πως είναι εφικτή η κατάκτηση της πρώτης θέσης: "Οι απώλειες που είχαμε τις προηγούμενες αγωνιστικές δυσκολεύουν αυτό το στόχο, αν και μαθηματικά μπορεί να γίνει και αυτό. Αν δεν είχαμε αυτές τις γκέλες, θα ήμασταν πάρα πολύ κοντά στην κατάκτηση αυτής της θέσης".

Για το αν τον προβληματίζει πιο πολύ κάποιο από τα παιχνίδια που απομένουν: "Όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε το ίδιο και δεν ξεχωρίζουμε κάποιο από αυτά. Από εμάς και την απόδοσή μας εξαρτώνται τα αποτελέσματα και δεν υπάρχει κάτι που να μας φοβίζει, αν είμαστε καλοί εμείς".

Αναφορικά με το τι θα ζητούσε και τι θα υποσχόταν στον κόσμο για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος: "Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας όπως άλλωστε ήταν μέχρι τώρα. Ειδικά σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια και πιστεύω πως στο τέλος θα πανηγυρίσουμε μαζί την άνοδο για την οποία δεν νομίζω πως θα δυσκολευτούμε να πετύχουμε".

Για το δικό του μέλλον στον Παναιτωλικό: "Η σκέψη μου αυτή τη στιγμή είναι να πάρει την άνοδο η ομάδα. Μόλις γίνει αυτό θα συζητήσουμε με την ομάδα και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Εγώ είμαι ευχαριστημένος αυτά τα δύο χρόνια που είμαι εδώ και θα ήθελα να παραμείνω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου