Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Διαγόρας: Φόβοι για νέες προσφυγές


Μετά τον Μαρσέλο Γκούτμαν και οι Μπάρτος Ταραχούλσκι, Χοσέ Ρέγιες και Νεμάγια Ζλάτκοβιτς σκέφτονται να αποχωρήσουν από τον Διαγόρα καταθέτοντας μάλιστα προσφυγές για τα δεδουλευμένα τους.

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις του Διαγόρα, για το αν θα επιστρέψουν όλοι οι ποδοσφαιριστές στις υποχρεώσεις της ομάδας, μετά τις διακοπές του Πάσχα, δεδομένης της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Διαγόρα θα προπονηθούν κανονικά την Μεγάλη Τρίτη και μετά το τέλος της προπόνησης θα είναι ελεύθεροι μέχρι την Τρίτη του Πάσχα, όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με τον Ιωνικό.

Ωστόσο, αυτό που ανησυχεί πλέον τον τεχνικό του συλλόγου Πέτρο Ρουτζιέρη και τους συνεργάτες του, είναι αν θα επιστρέψουν όλοι από την εορταστική άδεια, καθώς υπάρχουν φόβοι πώς μετά τον Μαρσέλο Γκούτμαν θα κάνουν και άλλοι παίκτες του Διαγόρα προσφυγή για να μείνουν ελεύθεροι, κατοχυρώνοντας φυσικά με τον τρόπο αυτό και τα χρήματα που τους οφείλονται.

Υπάρχουν έντονες φήμες, πώς δεν θα επιστρέψουν από την πατρίδα τους βασικοί παίκτες της ομάδας και ιδιαίτερα οι τρεις ξένοι Μπάρτος Ταραχούλσκι, Χοσέ Ρέγιες και ο Νεμάγια Ζλάτκοβιτς.

Ο τελευταίος μάλιστα έκανε πράξη την πρόθεση του, βγάζοντας την φανέλα και δίνοντας την σε φίλαθλο της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλιθέα, δείχνοντας πώς σκέπτεται να αποχωρήσει και όχι για να πανηγυρίσει την νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου