Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Μικρή συμμετοχή στο «Γεντί Κουλέ»


Το φιλικό ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ, για τη σωτηρία της ομάδας της Κρήτης, δεν είχε την ανταπόκριση που θα ήθελαν οι Κρητικοί.

Περίπου 3.500 φίλαθλοι, ανάμεσά τους 250 του «δικέφαλου», βρέθηκαν στο «Γεντί Κουλέ» το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (19/4) για να ενισχύσουν, με την αγορά εισιτηρίου, οικονομικά την ομάδα του Νίκου Μαχλά.

Το τελικό 5-1 υπέρ του ΠΑΟΚ μικρή σημασία είχε στην αναμέτρηση, ο σκοπός της οποίας άλλωστε ήταν άλλος και όχι αγωνιστικός. Μέχρι στιγμής, βέβαια, δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που συγκεντρώθηκε (σ.σ. όλες οι εισπράξεις θα δοθούν στον ΟΦΗ), ωστόσο υπάρχει η ελπίδα ότι μπορεί αρκετός κόσμος να αγόρασε εισιτήριο, ακριβώς για την ενίσχυση και να μην έδωσε το παρών στις εξέδρες.

Το κλίμα, πάντως, ήταν πολύ όμορφο, καθώς έτσι και αλλιώς οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πολύ καλές σε όλα τα επίπεδα και γι' αυτό ο «δικέφαλος» ανταποκρίθηκε στο αίτημα των Κρητικών.

Οι οπαδοί του ΟΦΗ χειροκρότησαν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, ορισμένοι μπήκαν στο τέλος του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν φανέλες των παικτών του ΠΑΟΚ ενώ χειροκρότησαν τα γκολ των φιλοξενούμενων. Από την πλευρά τους, αυτοί του «δικέφαλου» εξέφρασαν με πανό τη στήριξη στην ομάδα αλλά και ευχήθηκαν «καλό ταξίδι» στον Νίκο Παπάζογλου.

Οσο για το αγωνιστικό κομμάτι, ο ΟΦΗ προηγήθηκε 1-0 στο πρώτο ημίχρονο με το γκολ του Τάντιτς μόλις στο 7', ενώ ο ΠΑΟΚ, που ταξίδεψε στην Κρήτη με όλους τους παίκτες (πλην του Ιβιτς που πήγε στη Σερβία για να διεκπεραιώσει στρατολογικές υποχρεώσεις), ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο, όταν πέτυχε και τα πέντε γκολ με χατ-τρικ του Αθανασιάδη (46', 50, 67') και τους Γεωργίου (74') και Τσουκαλά (80').

Ο Μάκης Χάβος έκανε αρκετές δοκιμές και έδωσε χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους παίκτες που ταξίδεψαν το πρωί της Μ. Τρίτης από τη Θεσσαλονίκη στο Ηράκλειο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφει άμεσα στη «βάση» της και οι παίκτες θα έχουν ρεπό από τη Μεγάλη Τετάρτη (20/4) ως και τη Δευτέρα του Πάσχα, ενώ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη (26/4).

ΟΦΗ: Κασμερίδης (46' Ξενοδόχοφ), Χαριτωνίδης, Ρούσεφ, Μπούρμπος (77' Πίτσος), Ρόβας, Ζαχαράκης, Γαλανόπουλος, Κατσικογιάννης (64' Κάλατζιτς), Παπουλής (72' Ζορμπάς), Μπερτίν, Τάντιτς (56' Αγρίτης)

ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Μπαλάφας (65' Μαλεζάς), Βιτόλο (70' Τσουκαλάς), Κοντρέρας (65' Τσιρίλο), Φωτάκης, Κουτσιανικούλης (70' Βιεϊρίνια), Σακελλαρίου (65' Λίνο), Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης (70' Σαλπιγγίδης), Έτο (46' Γεωργίου), Αρίας.

Απογοητευμένος από την ανταπόκριση του κόσμου στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Νίκος Μαχλάς.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ για το φιλικό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι περιμένει βοήθεια από επιχειρηματίες τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στον ΠΑΟΚ. Τους παίκτες, τον φίλο μου τον Ζαγοράκη και τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Βέβαια περιμέναμε πολύ περισσότερο κόσμο, όμως δυστυχώς για ακόμα μια φορά επιβεβαιωθήκαμε.
Μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένω να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση και από τον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου ώστε να βοηθήσει με την αγορά των εισιτηρίων που εκδόθηκαν για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και τότε αν δεν υπάρξει ανταπόκριση και δεν αξίζουμε, ας το κλείσουμε το μαγαζί. Σίγουρα καταλαβαίνω ότι όλοι έχουν προβλήματα, υπάρχει η οικονομική κρίση, όμως έχω αισιοδοξία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου