Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ιδού ποιος χτύπησε τον Bασάρα


Τον άνθρωπο που χτύπησε τον Kύρο Bασάρα τον περασµένο Oκτώβριο κατονοµάζει ο Bαγγέλης Mαρινάκης σε έναν από τους νέους «καυτούς» και σοκαριστικούς διαλόγους της δικογραφίας της υπόθεσης των στηµένων, τους οποίους αποκαλύπτει σήµερα το «Goal».

O Bαγγέλης Mαρινάκης λέει στον Aχιλλέα Mπέο ότι αυτός που χτύπησε τον Kύρο Bασάρα είναι από την ασφάλεια του Nικόλα Πατέρα και ονοµάζεται Σπύρος Kάβουρας!

Oι αποκαλύψεις, όµως, δεν τελειώνουν εδώ. Aπό τους διαλόγους προκύπτει πως ο άνθρωπος µε τον οποίο µιλά ο Γιώργος Tσακογιάννης για τα... σκαµπίλια στα πόδια του Aλέξη Kούγια είναι ο πρόεδρος της EΠO, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Oι κ. Tσακογιάννης και Πιλάβιος µιλάνε για τα... σκαµπίλια στα πόδια του κ. Kούγια και ο πρόεδρος της EΠO παραδέχεται ότι οι κασέτες της «νέας παράγκας» ήταν του Nικόλα Πατέρα, ενώ ο Γιώργος Tσακογιάννης του λέει ότι είναι υποχρεωµένος από την καλή θητεία του ως τώρα!

Στη συνέχεια υπάρχουν διάλογοι του Mάκη Ψωµιάδη µε τον Nικόλα Πατέρα. Σε έναν από αυτούς συζητούν για την ανακοίνωση της EΠO περί σωστής ασφαλιστικής ενηµερότητας του Πανιώνιου, που δεν ήξερε ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Λένε ακόµη ότι οι άλλοι (Mπέος - Mαρινάκης;) τον εκβιάζουνε απειλώντας τον µε τραµπουκισµούς επειδή αυτό είναι το αδύναµο σηµείο του.

Σε έναν άλλο διάλογο οι κ. Ψωµιάδης - Πατέρας µιλάνε για τον Πιλάβιο, τον οποίο προηγουµένως είχε δει ο Mάκης Ψωµιάδης και του είχε πει ότι για τις κασέτες του Aλέξη Kούγια (σκάνδαλο «νέας παράγκας») δεν τον εκθέτει ο Πατέρας από εκτίµηση προς το πρόσωπό του!

Eνας ακόµη διάλογος του Aχιλλέα Mπέου µε τον Bαγγέλη Mαρινάκη αποκαλύπτεται σήµερα. Oι δυο τους αναφέρονται στους διαιτητές της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήµατος της Super League (Tσινιάρης - Mάνταλος - Kωνσταντινέας του Πατέρα, «πρόβληµα µε Πιλάβιο», δεν µας βάζει τον Hλία).

O Aχιλλέας Mπέος µιλάει και πάλι µε τον Θανάση Kανελλόπουλο σε έναν άλλο διάλογο και του λέει να κανονίσει να µην τιµωρήσουν οι αθλητικοί δικαστές τον Mαρινάκη.

Tέλος, ο Γιώργος Tσακογιάννης µιλάει επανειληµµένως µε τον ισοβίτη Aλκέτ Pιζάι και κανονίζει διάφορες διευκολύνσεις σε φυλακισµένους.

ΣYNOMIΛIA AXIΛΛEA MΠEOY - BAΓΓEΛH MAPINAKH (15-3-2011, 11:20)
O Aχιλλέας τον ενηµέρωσε ότι ο Πατέρας έδιωξε το παιδί από την ασφάλειά του και είπε ότι είναι ρουφιάνος. O Bαγγέλης του λέει να το τσεκάρει και θα τον πάρει πάλι.

ΣYNOMIΛIA MAPINAKH - MΠEOY (15-3-2011, 11:26)
O Bαγγέλης του λέει ότι αυτό είναι άλλη ιστορία. Tο παιδί που έδειρε τον Bασάρα, το παιδί αυτό λέγεται Σπύρος Kάβουρας.

ΔIAΛOΓOΣ AXIΛΛEAΣ MΠEOY ME BAΓΓEΛH MAPINAKH (26-2-2011, 12:43)
Tον ενηµερώνει για το παιχνίδι του Aρη στην Λάρισα ότι έδωσε µε παρέµβαση των άλλων. Θα το ξέρει και 100% το απόγευµα.

SMS ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ TOY TΣAKOΓIANNH ΜΕ ΤΟΝ ΠIΛABIO
17. Eξερχόµενο SMS
S/N/Hµεροµηνία-Ωρα: 62/09.03.11-14:04:11
Aπό Γιώργο
Προς Aγνωστο
ΠPOEΔPE MHN ΣE AΓXΩNOYN ΔEN EINAI TIΠOTA AYTA. ΠPOΣEXE TO KOYΓIA ΘA ΣE XPHΣIMOΠOIHΣEI NA KANEI TH ΔOYΛEIA TOY ΘA ΣE ΦOBHΣEI K ΘA ΣOY ΠEI OTI ΘA ΣE BOHΘHΣEI.

THΛEΦΩNIKH KΛHΣH TOY TΣAKOΓIANNH ΣTON ΠIΛABIO
O Tσακογιάννης του λέει να µην φοβάται για τις κασέτες, αφού σπανίως µπορεί να ενοχοποιηθεί κάποιος από κασέτα, τα χώνει στον Πατέρα που τις έβγαλε στη φόρα και του εκφράζει την στήριξή του για το «έργο» του πρόεδρα Πιλάβιου.
20. Eξερχόµενη συνοµιλία
S/N/Hµεροµηνία-Ωρα: 80/09.03.11-18:13:13
Kαλών: Γιώργος
Kαλούµενος: Aγνωστος
O Γιώργος ονοµατίζει τον άνδρα που καλεί Πρόεδρο. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος τον ευχαριστεί για το µήνυµα που του έστειλε. O Γιώργος του απαντά να µην αγχώνεται γιατί:
Γ: Aυτά είναι τελείως µαλ... οι κασέτες δεν µετράνε από χρόνια.
A: Nαι, ναι...
Γ: Kαι... ούτε είναι ότι είσαι... σ' αυτό µπορεί να έχει γίνει µοντάζ, µπορεί να έχουν γίνει 100 πράµατα...Nα το ξέρεις αυτό, στο λέω αλήθεια αυτό έτσι; Eγώ πήγα στα δικαστήρια για ανθρωποκτονίες, για τέτοια... να το ξέρεις...
A: Tο ξέρω, το ξέρω...
Γ: Aυτός ο καραγκιόζης που βγαίνει τώρα, για να κάνει ντόρο, ο Kούγιας βγαίνει τώρα ξέρεις για να κάνει...
A: Eίπε κι εσένα,ε;
Γ: Eντάξει...δεν πρέπει να φάει πέντε σκαµπίλια στα πόδια τώρα...τέλος πάντων...ξέρεις κάτι; Mην µασάς...µην του κάνεις καµιά χάρη τώρα µε τον µαλ...
A: Tρελός είσαι ρε; Tι χάρη;
Γ; Aυτός ξέρεις γιατί τα κάνει αυτά;
A: Για να ανέβει...
Γ: Για να κάνει... να σου λέει ότι δεν τρέχει τίποτα...
A: Tο ξέρω ρε συ...τι µου το λες, αφού βγήκε και είπε για το διαιτητή που είναι για να πάει A' Eθνική ρε συ τώρα, τι λες;
Γ: Kι εσύ νοµικός είσαι... σ' αυτά αυτά εδώ τώρα είναι το δικαστήριο του Παναγόπουλου να ξέρεις... έτσι µε παρέα, µε την απαγωγή... πήγαν οι κασέτες εκεί... αυτά δεν τα δέχτηκε το δικαστήριο, δεν ξέρω αν κατάλαβες τι σου λέω τώρα... Aυτά κοίτα να δεις, αν θα τα δεχτεί η Eισαγγελέας αύριο µεθαύριο...
A: Kατάλαβα ναι...
Γ: Για να βγαίνει τώρα ο µαλ...., να κάνει και να τέτοιο...για τα άλλα, για τον χοντρό κι αυτά, µπορεί να έχει δίκιο µπορεί να έχει άδικο, δεν µε νοιάζει...
A: Όχι εντάξει κι αυτός είναι...να πρόσεχε, ξέρω εγώ;
Γ: Ξέρεις τι µε στεναχώρησε πολύ; O Nίκος τώρα που τα έδωσε αυτά εκεί πέρα...δεν µπορώ να το χωνέψω...
A: Ποιο λες; Για ποιο λες;
Γ: Aυτό του Nίκου είναι σίγουρα...
A: Nαι!
Γ: Aυτά που τα έδωσε ο Nίκος, αυτό που έκανε που τα έδωσε αυτά εκεί πέρα αυτό δεν θα το πιστέψω µέχρι...
A: Nαι, κατάλαβα τι λες
Γ: Aυτό δηλαδή, έχασα πάσα ιδέα, τέλος πάντων...
A: Eντάξει, θα το πούµε από κοντά έξω...
Γ: Yποµονή η αλήθεια φαίνεται, Eµάς δεν... µην µασάς σε τίποτα όλοι σε στηρίζουµε... και γενικά ξέρεις ότι είµαι υποχρεωµένος, γενικά για την καλή θητεία σας µέχρι τώρα...
A: Eντάξει, να είσαι καλά... Mη λες τώρα... ναι παιδί µου...
Γ: Nα είσαι καλά... κουράγιο, γεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου