Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ιωνικός: Επίθεση σε ΕΠΟ και Πιλάβιο!


Ανακοίνωση «φωτιά» εξέδωσε η ΠΑΕ Ιωνικός εξαπολύοντας επίθεση στην ΕΠΟ και στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σοφοκλή Πιλάβιο.

Επιπλέον απειλεί με… μηνύσεις ενώ έχει στα υπ' όψιν και μεγάλη αντίδραση όσον αφορά το θέμα των ομάδων που έχουν παραποιημένα έγγραφα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι ποινικές διώξεις ακούγετε ότι δεν συμφωνούν με τις αθλητικές διώξεις. Οι ομάδες είναι διαφορετικές και υπάρχουν όπως λέγεται και τέσσερις ομάδας από τη Σούπερ Λιγκ των οποίων το φάκελο τους τον πήρε στα χέρια του ο γνωστός αεροπαγίτης δικαστής που τυχαία συνδέεται με το ποδόσφαιρο σε πρώτο βαθμό συγγένειας, αφού ο αδερφός του έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος σε ομάδες της Α' Εθνικής, ενώ πρόσφατα προτάθηκε και για πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ. Βλέπουμε εντέχνως να αποκρύπτεται η εικόνα της Α' Εθνκής, ενώ διοχετεύετε στον Τύπο όλες τις ομάδες Football League και Football League 2. Καλό είναι να μας πει η ΕΠΟ ποιες είναι και οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ και να διώξει τα σύννεφα!

Αν συνεχιστεί αυτό μέσα στην εβδομάδα θα αναγκαστούμε να κάνουμε αγωγές για παράβαση καθήκοντως της Ομοσπονδίας και των υπαλλήλων της, έχοντας σύσταση συμμορίας με σκοπό το κέρδος! Δόλια συμπεριφορά είναι όταν έχει εκδώσει κάτι κάποιος μόνος του όπως μία αστυνομική ταυτότητα και όχι δελτία που εσείς εκδόσατε και αποστείλατε πάντα με βάση τις επιβλέψεις του κ. Κουρίδη που ήταν προϊστάμενος του κ. Καραγκιόζη.

Ο κ. Κουρίδης δεν ήξερε τίποτα και έχουμε φτάσει αισίως στις 21 ομάδες και αποκρύπτονται εντέχνως οι ομάδες Α' Εθνικής για τους δικούς σας λόγους και φωτογραφίζεται μόνο τον Ηρακλή. Η ΕΠΟ για τους κ.κ Κουρίδη και Καραγκιόζη άσκησε ποινικές διώξεις μιας και ήτανε οι υπεύθυνοι;;; Ταλαιπωρείτε τις ομάδες γι' αυτά που δημιουργήσατε.

Δυσφήμιση είναι η λειτουργία της ΕΠΟ βάσει αυτών των πρακτικών και αποφάσεων. Οι λέξεις εχεμύθεια, αξιοκρατία, ισονομία δεν υπάρχει στο λεξικό σας! Γιατί δεν έχει γίνει ανάκληση των δελτίων στις άλλες ομάδες; Γιατί δεν επιβάλατε τα πρόστιμα;

Το άρθρο 20 μήπως είναι σε άλλον αθλητικό νόμο άλλης χώρας; Πως είναι δυνατόν να μην έχετε ζητήσει εξαίρεση του συγκεκριμένου αεροπαγίτη αφού υπάρχει το ασυμβίβαστο;;;

Ποιές είναι οι άλλες τέσσερις ομάδες της Σούπερ Λιγκ που αποκρύπτετε; Αν όχι γιατί υπάρχει φάκελος όπως λένε στην Εισαγγελεία;;; Κύριε Πρόεδρε σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και κοιτάχτε γύρω σας και όχι προς τις ομάδες. Θέλετε το ποδόσφαιρο να πάει μπροστά;;; Δεν ξέρατε;;; Δεν θέλατε να ξέρετε;;; Ευθύνεται ο Καραγκιόζης και δεν ευθύνεται ο προϊστάμενος του Κουρίδη;;

Με την στάση σας είσαστε η δυσφήμιση του αθλήματος και μας έχετε προβάλει σε όλη την υφήλιο για το θέμα αυτό. Δεν σας είδαμε να διαψεύδετε όσα βγαίνουν από την Ομοσπονδίας σας και αφορούν ομάδες Β' και Γ' Εθνικής.

Για την Α' Εθνική μας λέτε τι έδειξε ο έλεγχος και ποιος πήρε τον φάκελο που σας επεστράφει ξανά;;; Μας λέτε γιατί ενώ επί 30 μέρες δεν σας απαντούσαν οι φορείς γιατί δεν επιβάλατε ποινές;;;

Ελπίζουμε να μην έχουμε δικαστικές διαμάχες στα πολιτικά δικαστήρια αλλά αν αυτός είναι ο δρόμοας να είσαστε σίγουροι ότι θα είναι μακρύς!

Φτάσαμε να ακούμε για δόλια και μη δόλια συμπεριφορά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ομάδες δεν είχανε δόλια συμπεριφορά όπως εσείς την βαπτίσατε κ. Κουρίδη για να καλύψετε την απόφαση αίσχος υπερ της Τρίπολης με την οποία δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι! Παραιτηθείτε λοιπόν ώστε να ισχύσει ο νόμος διότι και το κλείσιμο της ΕΠΟ ανήκει σε παγκόσμια πρωτοτυπία και μοναδική! Ευχόμαστε για την έμπνευση σας να σας πάρει η FIFA για νομικό σύμβουλο, αλλά δυστηχώς γελάνε μαζί μας και μαζί σας!

Οι οικονομικές ζημιές που έχουνε υποστεί οι ΠΑΕ από αυτή την κωμωδία θα καλεστείτε να τις καλύψετε και τα πολιτικά δικαστήρια δεν είναι αθλητικά! Αφήστε τον δικαστή να κάνει τη δουλειά του, διότι το μόνο που λέει αριστερά και δεξία είναι ότι: "Εγώ δέχομαι πιέσεις, ώστε να επικαλεστεί το δεδικασμένο και τιμωρηθούν όλες οι ομάδες βάσει της απόφασης του Ηρακλή". Γιατί;;; Είναι σοβαρά αυτά; Διαψεύστε τα!!!

Έχουμε ενημερώσει σχετικά την ΕΠΑΕ και επειδή εκκρεμούν οι υποθέσεις που έχουνε βαθμολογικό χαρακτήρα θα ασκήσουμε αγωγή και στην Ομοσπονδίας μας γιατί τη μη τήρηση του νόμου! Θυμίζουμε δε ότι αυτό που βρήκατε για μας σε τρεις μέρες το ψάχνετε ενάμιση μήνα για τους άλλους!

Σας θυμίζουμε δε ότι έχουμε εκφράσει επίσημα την ανησυχία μας για διαβατήρια παικτών που έχουνε βαπτιστεί ευρωπαίοι! Έχουμε εκφράσει την απορία μας για το που πάνε τα λεφτά που εισπράξατε από τις ομάδες γι' όλες αυτές τις μεταγραφές που θεωρείτε ακυρες! Έχουμε εκφράσει τις απορίες μας, γιατί ο πρόεδρος της ΕΠΟ μιλάει με δημοσιογράφους και όχι με τους ιδιοκτήτες!

Έχουμε εκφράσει τις απορίες μας γιατί ενώ υπάρχει νόμος δεν τηρείται! Τα λάθη κύριοι δεν καλύπτονται με λάθη και όλοι οι νόμοι δεν έχουν τα ίδια χρόνια ποινής! Η ΕΠΟ δεν έκανε τη δουλειά της και οι ομάδες βάσει των καιρών το εκμεταλλεύτηκαν. Υπάρχει συνεργασία;; 21 ομάδες τύπωναν μόνες τους δελτία κ. Κουρίδη; Είναι 21 και πόσες της Σούπερ Λιγκ;; Ο κ. Πιλάβιος ξέρει τι παρέδωσε στην εισαγγελία! Γιατί δεν έκανε τις αντίστοιχες αθλητικές διώξεις η ΕΠΟ;

Οι ομάδες που σας ήρθανε από την Εισαγγελία βάσει των πληροφοριών που εσείς αφήνετε να διαρρέουν είναι μόνο τέσσερις!! Από τη Β' και τέσσερις από την Α'!! Και από τη Γ' αυτές που είναι με 2 έκπληξη!!! Πιο γρήγορα μαθαίνουν οι δημοσιογράφοι παρά οι εμπλεκόμενοι-ενδιαφερόμενοι!

Ετοιμαστείτε γι' αυτό που έρχετε διότι ο μόνος δρόμος να καθαρίσετε το ελληνικό ποδόσφαιρο, αγαπητέ πρόεδρες είναι να παραιτηθούν οι υπεύθυνοι και να διωχθούν και αυτοί ποινικά! Δηλώσεις μελών που αποχωρούν από την Ομοσπονδία δείχνουν τι μέλλει γενέσθαι και μέλη με ιστορία που είμαστε σίγουροι ότι και αυτοί αλλά θα λέγανε αν ήτανε σε καλή σχέση με την Ομοσπονδία!

Η ΠΑΕ Ιωνικός μέσω των μετόχων της θα αναγκαστεί να κάνει ασφαλιστικά μέτρα για δυσφήμιση και διαφυγόντα κέρδη, ενώ πλέον θα πρέπει ανοιχτά να στείλουμε στην ποινική δικαιοσύνη τους υπεύθυνους του τμήματος μεταγραφών αφού δεν τους στείλατε εσείς και αφού δεν τους κάλεσε κάποιος εισαγγελέας αυτεπάγγελτα! Μάλλον θα βιαζότανε κάποιος κάπου κάποτε να "εξαφανίσει" κανένα φάκελο ομάδων Σούπερ Λιγκ, για να μην μεγαλώσει το σκάνδαλο! Καιρός να ανοιχτούν οι λογαριασμοί των εμπλεκομένων και τα τηλέφωνα αυτών!

Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω ας διαψευστούν, αλλιώς θα τα πούμε στα δικαστήρια πλέον, διότι είναι μόνοδρομος!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου