Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ενίσχυση με Καμαρά ο Παναιτωλικός


Την απόκτηση του Ανρί Καμαρά ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός, με τον πρώην επιθετικό του Ατρομήτου να δίνει το παρών στα γραφεία της ΠΑΕ και να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο με τους νεοφώτιστους στη Super League.

O 34χρονος Σενεγαλέζος άσος έμεινε ελεύθερος από τους Περιστεριώτες τον περασμένο μήνα δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με τον Παναιτωλικό να τον προσεγγίζει και να έρχεται σε συμφωνία μαζί του για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός αναφέρει: "Στον Παναιτωλικό θα αγωνίζεται τον επόμενο χρόνο ο Ανρί Καμαρά, ο οποίος σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας".

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Καμαρά είχε 35 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο (4 γκολ ο συνολικός απολογισμός του), ενώ πριν έρθει στη χώρα μας έχει αγωνιστεί σε αρκετές αγγλικές ομάδες (Γουλβς, Σαουθάμπτον, Γουίγκαν, Γουέστ Χαμ, Στόουκ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), καθώς και στην Σέλτικ.

"Να βοηθήσω τους νέους"

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ανρί Καμαρά μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων της Σενεγάλης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως στόχος είναι να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία και να βοηθήσει τους νέους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καμαρά στο "asp.sn" στο: "Μόλις υπέγραψα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό που προβιβάστηκε στη μεγάλη κατηγορία. Φιλοδοξία είναι να βοηθήσω την ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό. Μιλήσαμε πολύ σχετικά με τον ηγετικό ρόλο που θα έχω και η προοπτική είναι να βοηθήσω ειδικά τους νέους παίκτες που τώρα βρίσκονται στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Από εκεί και πέρα, την απάντηση του Νέναντ Κοβάτσεβιτς περιμένουν στον Παναιτωλικό και δεν αποκλείεται αυτή να είναι θετική και να κλείσει μια ακόμη μεταγραφή για τους Αγρινιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου