Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Χριστοβασίλης: "Την κατάλληλη στιγμή οι ανακοινώσεις"


Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης στο περιθώριο της τελετής έναρξης του τουρνουά Ακαδημιών που διοργανώνει η ΠΑΕ, τόνισε πως μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της Football League θα ανακοινωθούν οι μεταγραφές.

Μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της Football League, θα ανακοινωθούν οι πρώτες μεταγραφές του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως δήλωσε ο Γιώργος Χριστοβασίλης στο περιθώριο της τελετής έναρξης του τουρνουά Ακαδημιών που διοργανώνει η ΠΑΕ.

Ο "ισχυρός" άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε χαρακτηριστικά πως οι φίλοι της ομάδας δεν θα πρέπει να ανησυχούν και την κατάλληλη στιγμή θα γίνουν και οι ανακοινώσεις.

"Ο κόσμος αδημονεί, αλλά βλέπεται ότι υπάρχουν προβλήματα, η ΕΠΟ την Δευτέρα θα ανοίξει και πάλι, θα πρέπει να διευθετηθούν κάποια θέματα, γιατί δεν τέλειωσε καν το πρωτάθλημα το περσινό! Εμείς από την πλευρά μας έχουμε κάνει τις ενέργειες που χρειάζονται στην κατάλληλη στιγμή θα ανακοινωθούν και τα ονόματα", είπε ο κ. Χριστοβασίλης και πρόσθεσε για το τουρνουά των Ακαδημιών:

"Είναι ένας θεσμός που ξεκινήσαμε πριν 2 χρόνια. Ελπίζουμε να έχουμε μεγαλύτερη επιτυχία φέτος και από εδώ και στο εξής θέλουμε να καθιερώσουμε το τουρνουά σε ετήσια βάση. Συμμετέχουν περισσότερες από 20 ομάδες, έχουμε πολλές ομάδες στην ηλικία 14-15 ετών ακόμα και από Supeeleague".

Για το φιλικό των βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα και των προπονητών των Ακαδημιών και τις διαφορές που υπήρχαν τόνισε: "Σιγά-σιγά όποιες διαφορές υπήρχαν γεφυρώνονται, αν και νομίζω ότι δεν ήταν και πολλές οι διαφορές".

Από εκεί και πέρα, με τη συμμετοχή περισσότερων των 20 ομάδων και σχεδόν 700 ποδοσφαιριστών από Ελλάδα και Κύπρο ξεκινάει το αγωνιστικό σκέλος του τουρνουά την Δευτέρα και οι αγώνες θα γίνονται ως την Πέμπτη.

Το τουρνουά άρχισε την Κυριακή με φιλικό των βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα και προπονητών των Ακαδημιών το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου