Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Κουράκης προς Μπιτσαξή: "Να αποκατασταθεί η αδικία"


Το άνοιγμα όλων των φακέλων αδειοδότησης μέσω της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ζήτησε η αντιπροσωπεία του ΟΦΗ στη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα το απόγευμα με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή.

Μάλιστα ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ και Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, ο οποίος συνοδευόταν από τους νομικούς εκπροσώπους της ΠΑΕ Μανώλη Φωτάκη και Πέτρο Καϊμακάμη, ζήτησε σε έντονο ύφος από τον ΓΓΑ "να αποκατασταθεί η τεράστια αδικία εις βάρος του ΟΦΗ" και πρόσθεσε: "Η Επιτροπή ήταν παράτυπη. Πρέπει να υπερισχύσει η νομιμότητα σε όλη αυτή τη νοσηρή κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις πλαστές ενημερότητες και όχι μόνο. Ποια είναι αυτή η Κυπριακή εταιρεία ορκωτών λογιστών και με ποιο δικαίωμα έλεγξε τον φάκελό μας, με την καθοδήγηση μάλιστα του κυρίου Δημητρίου;".

"Δεν κινδυνεύετε" 

Πάντως, ο Π. Μπιτσαξής τόνισε στους εκπροσώπους του ΟΦΗ ότι ο σύλλογος δεν κινδυνεύει με αποβολή από τα πρωταθλήματα. "Δεν πρόκειται να πειράξει κανείς τον ΟΦΗ", τους είπε χαρακτηριστικά.  

contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου