Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Μήνυση κατά ΕΠΟ και Πιλάβιου καταθέτει ο σύλλογος μετόχων ΟΦΗ


Νέο επεισόδιο στο "σήριαλ ΟΦΗ-ΕΠΟ" με τη μήνυση την οποία θα καταθέσει ο σύλλογος μετόχων της Κρητικής ΠΑΕ, καθώς και ο εκ των νομικών της ομάδας Χρήστος Μιχαλόπουλος.

Η μήνυση η οποία έχει ήδη συνταχθεί, θα κατατεθεί εντός της ημέρας (17/06) και θα αφορά κατηγορίες για παράβαση καθήκοντος από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, δυσφήμηση της εταιρείας (ΠΑΕ ΟΦΗ), από την Ομοσπονδία, αλλά και για το ότι σύμφωνα με έχουν διαρρεύσει «κύκλοι» της ΕΠΟ, για το ότι εξετάζεται ο φάκελος του της Κρητικής ομάδας όχι από την ΟΥΕΦΑ αυτή καθαυτή, αλλά από Κυπριακή εταιρεία, χωρίς μάλιστα να έχει ενημερωθεί ούτε καν ανεπίσημα ο ΟΦΗ.  

Από εκεί και πέρα, με πραγματική έκπληξη ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης αντέδρασε στην παραπάνω πληροφορία ότι ιδιωτική εταιρεία διενεργεί έλεγχο στο φάκελο της ΠΑΕ ΟΦΗ, χωρίς μάλιστα ούτε ο πρόεδρος, ούτε το διοικητικό της συμβούλιο να έχουν την παραμικρή ενημέρωση για την ενέργεια αυτή.

«Για άλλη μία φορά αγνοούνται πλήρως οι αρχές και οι κανόνες της χρηστής διοίκησης, της ισονομίας, της διαφάνειας και της αντικειμενικότητας. Εκτός από έκπληξη αισθάνθηκα και οργή όταν πληροφορήθηκα ότι για τον έλεγχο, ζητήθηκε ενημέρωση μόνο από υπάλληλο της ΕΠΟ, γνωστό για την αντιπάθειά του προς τον ΟΦΗ και γνωστό, όπως λέγεται, φίλο προέδρου ομάδας, που διεκδικεί την άνοδό της στην Super League.

Επίσης, ενώ η ΕΠΟ είναι ενήμερη του εγγράφου της εισαγγελίας για τις πλαστές φορολογικές – Ασφαλιστικές ενημερότητες, δεν τις έχει μέχρι τώρα ανακοινώσει. Προφανώς, είναι τακτική της ΕΠΟ να λειτουργεί μόνο μέσω διαρροών και… επιλεκτικά», τόνισε ο κ. Κουράκης με δηλώσεις του.

Ο Δήμαρχος καλεί για άλλη μία φορά Πολιτεία και ΕΠΟ «να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αποκαταστήσουν την αδικία που διαπράττει σε βάρος του ΟΦΗ.

Θα πρέπει να έχουν υπόψη τους όλοι αυτοί ότι το Ηράκλειο και η Κρήτη δεν θα μείνουν απαθείς θεατές στις επιχειρούμενες μεθοδεύσεις. Αν αυτό νομίζουν, διαπράττουν λάθος τεράστιο και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να το διαπιστώσουν.

Απορία του Δημάρχου επίσης είναι γιατί δεν ανοίγουν όλοι οι φάκελοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου