Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Oι κατηγορούμενοι για πλαστές ενημερότητες


Το πόρισμα της επιτροπής που συνέστησε το Δ.Σ. της ΕΠΟ ολοκληρώθηκε και θα κατατεθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου στο Δ.Σ. της ΕΠΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus, κατηγορούμενες για πλαστές φορολογικές ή και ασφαλιστικές ενημερότητες είναι τέσσερις ομάδες της Football League και εφτά ομάδες της Football League 2.

Από την Football League, οι κατηγορούμενες ομάδες είναι οι: Βέροια, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ιωνικός και Εθνικός. Η παρουσία της Βέροιας σημαίνει πως αν τιμωρηθεί με υποβιβασμό και δεν αλλάξει κάτι στο θέμα της αδειοδότησης, τα play off θα γίνουν με τρεις ομάδες. Δηλαδή τον Λεβαδειακό, τον Πανθρακικό και την Δόξα Δράμας.

Από την Football League 2, οι ομάδες που έχουν πρόβλημα είναι οι: Χερσόνησος, Κόρινθος, Παναιγιάλειος, Ασπρόπυργος, Παναχαϊκή και Αίας Σαλαμίνας.

Οι ομάδες αντιμετωπίζουν την ποινή του υποβιβασμού. Τέλος, υπάρχουν και άλλες ομάδες που είτε έκαναν μεταγραφές χωρίς να καταθέσουν ενημερότητες (Ηλιούπολη) ή έκαναν μεταγραφές και κατέθεσαν εκπρόθεσμα (Επανωμή).

Τα στοιχεία της έρευνας θα δοθούν στην επιτροπή ιδιότητας και μεταγραφών της ΕΠΟ, η οποία άμεσα θα προχωρήσει σε ανάκληση δελτίων των που παικτών που
έγιναν μεταγραφή των περασμένο Ιανουάριο, λόγω δόλιας έκδοσής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου