Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Αποφασίζει αρνητικά η UEFA για ΟΦΗ!

 
Η αγωνία παραμένει, σχετικά με το ζήτημα του ΟΦΗ, των Τρικάλων και του Ηρακλή, όπως παραμένει και το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί με τις… δικαστικές και όχι μόνο, διαμάχες των τριών.

H UEFA εξετάζει τους φακέλους του ΟΦΗ και των Τρικάλων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το πόρισμα θα είναι αρνητικό, τόσο για τους Κρητικούς όσο και τους Τρικαλινούς.

Η ομάδα της Κρήτης από την πλευρά της επιμένει ότι θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια και έχει μπλοκάρει την επικύρωση της βαθμολογίας, ωστόσο, εάν τιμωρηθεί τότε το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί.

Βέβαια, θα παρατηρηθεί το εξής παράδοξο, άλλες ομάδες να αγωνίζονται στα πλέι οφ κι άλλες να έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους ενόψει της νέας περιόδου.
Οσον αφορά στον Ηρακλή, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλιμάκιο της UEFA δεν κοίταξε καν τον φάκελό του, μιας και έχει τιμωρηθεί με υποβιβασμό λόγω πλαστογραφίας.

Πάντως, επίσημο πόρισμα δεν υπάρχει ακόμη, αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και θα συνεδριάσει εκ νέου το Δ.Σ της ΕΠΟ την ερχόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη ή την Παρασκευή για να υπάρξει απόφαση. Κύκλοι της ΕΠΟ, πάντως, υποστήριζαν ότι το πόρισμα της UEFA θα είναι εισηγητικό και όχι υποχρεωτικό.

Τέλος, απορρίφθηκε η πρόταση Τζώρτζογλου και Χατζηαποστόλου να ισχύει η αδειοδότηση μόνο για τους ευρωπαίους φέτος ή να γίνει αναδιάρθρωση της Superleague με 20 ομάδες.

Οι 21 ομάδες που έχουν πρόβλημα με τις ενημερότητες θα κληθούν σε απολογία για την ερχόμενη Τετάρτη στην επιτροπή ιδιότητας και μεταγραφών της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου