Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΠΑΣ: Νέο ξεκίνημα σήμερα


Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα το βράδυ Παρασκευή (20.00) θα έχουν την πρώτη τους συγκέντρωση ενόψει της νέας χρονιάς που θα τους βρει στην Superleague.

Την πρώτη τους συγκέντρωση για τη νέα σεζόν θα έχουν το σήμερα βράδυ Παρασκευή (20.00) οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι παίκτες θα συγκεντρωθούν στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (στο κεντρικό γήπεδο με την εξέδρα) και θα είναι ανοιχτή για τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ενώ πριν την έναρξη της προπόνησης θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός.

Μάλιστα, ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση για την πρώτη προπόνηση, καλώντας τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών στις εξέδρες του Σταδίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Στο νέο ξεκίνημα της ομάδας μας. Να είμαστε όλοι εκεί στην "πρώτη" του ΠΑΣ. Η Διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ χαιρετίζει την "πρώτη" της ομάδας της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 1η  Ιουλίου  2011, στις 8 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ.

Ο ερασιτέχνης ΠΑΣ πιστεύει ότι, αυτή η επάνοδος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στη superleague θα σηματοδοτήσει και το μέλλον της ομάδας, η οποία οργανώνεται πλέον, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, σε βάση σύγχρονων προδιαγραφών, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και διοικητικό τομέα.

Σ' αυτή τη γιορτή της ομάδας, σ' αυτό το νέο ξεκίνημα, πρέπει να είμαστε όλοι εκεί στέλνοντας το μήνυμα ότι η οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ενωμένη μπορεί να μεγαλουργήσει, μέσα από σωστό προγραμματισμό, αλλά και συσπείρωση.

Όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, πιστεύοντας στο νέο όραμα που ξεκινά την 1η Ιουλίου 2011 θα είναι εκεί. Στο Πανηπειρωτικό οφείλουν και πρέπει να βρίσκονται όλοι όσοι τιμούν την ιστορία της ομάδας, όσοι θέλουν να διατηρήσουμε ζωντανή τη συνέχειά της.

Αθλητικοί φορείς, βετεράνοι, φίλαθλοι, καλούνται να δώσουν το παρών και όλοι μαζί να βάλουμε τις βάσεις μιας νέας αρχής για σωστότερη συνέχεια μιας λαμπρής ιστορίας. Η διοίκηση, προπονητές και παίκτες του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ".

Συμφώνησε ο ΠΑΣ με τον Μπεσέρα


Σε προφορική συμφωνία με τον 27χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό Λεάντρο Μπεσέρα έχει έρθει ο ΠΑΣ Γιάννινα και την Παρασκευή αναμένεται στην Ελλάδα ο παίκτης για να περάσει από εξετάσεις. Παρών στην "πρώτη" και ο Βίλα.

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να θεωρείται ο Λεάντρο Μπεσέρα, καθώς συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και αναμένεται στην Ελλάδα το πρωί της Παρασκευής.

Ο 27χρονος Αργεντινό μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν την τελευταία χρονιά στην Ατλέτικο Τουκουμάν, ενώ συνολικά από το 2005 σε Μεξικό και Αργεντινή όπου έχει αγωνιστεί είχε 99 συμμετοχές και 9 γκολ.

Ο Μπεσέρα θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και στην συνέχεια θα δώσει το παρών στην "πρώτη" προπόνηση της ομάδας. Στην προπόνηση θα είναι και ο Εμιλιάνο Βίλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι αύριο στα Ιωάννινα θα αφιχθούν, οι ποδοσφαιριστές Λεάντρο Ροντρίγκο Μπεσέρα (Αργεντινός 27 ετών)  και Εμιλιάνο Βίλα (Αλβανός διεθνής 24 ετών).

Αμφότεροι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα και αναμένεται αύριο να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου