Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Δεύτερο "όχι" από Football League στην ΕΠΟ


Το ΔΣ της Ένωσης Football League - Football League 2 αποφάσισε ομόφωνα να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της ΕΠΟ να τροποποιήσει το καταστατικό της, ώστε να μην ισχύσει για φέτος η διαδικασία της αδειοδότησης για τις ομάδες της Football League που θ' ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα.

Παρόμοια απόφαση είχε πάρει την περασμένη Τρίτη και το ΔΣ της Super League.

Το "μπαλάκι" πλέον ξαναγυρίζει στην ΕΠΟ, η οποία συνεδριάζει στις 12.00 και θα πάρει απόφαση επί του θέματος που αφορά τον ΟΦΗ και τα Τρίκαλα έχοντας από τη μία δύο αρνητικές απαντήσεις από τις ενώσεις και από την άλλη ένα έγγραφο που πήρε από την UEFA και το οποίο "συνιστά" στην ΕΠΟ "να αλλάξουν τα κριτήρια αδειοδότησης για της ομάδες της Football League στο αμέσως προσεχές διάστημα".

Κατά τη διάρκεια του ΔΣ σχηματίστηκαν δύο μπλοκ. Το ένα με τους ΟΦΗ, Τρίκαλα που ήθελαν να αλλάξει η προκύρηξη του πρωταθλήματος και το άλλο με Λεβαδειακό και Δόξα Δρ. που δεν ΄θελουν να υπάρξουν αλλαγές που θα φέρουν στα play off ΟΦΗ και Τρίκαλα.

Η απόφαση:

Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Ενέκρινε ομόφωνα τον Οικονομικό και Διοικητικό Απολογισμό περιόδου  2010 –2011.

2. Η FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ -  FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ διατηρεί σε ισχύ την Προκήρυξη του πρωταθλήματος και τον Κανονισμό αδειοδότησης της ΕΠΟ για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011, και θα αποδεχθεί τις αποφάσεις της ΕΠΟ.

Οι ΠΑΕ ΟΦΗ και ΤΡΙΚΑΛΑ συμφωνούν μόνο ως προς το δεύτερο σκέλος της απόφασης.

Οι ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ μόνο ως προς το πρώτο σκέλος της απόφασης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου