Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

"Όχι" Φούτμπολ Λιγκ στο αίτημα για ΟΦΗ!


Ήδη η Σούπερ Λίγκα απάντησε αρνητικά στο ερώτημα της ΕΠΟ να μην ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις για τις ομάδες της Football League που θα διεκδικήσουν την άνοδο μέσω των πλέι οφ και επί της ουσίας να ακυρωθούν όλες οι αποφάσεις επί του θέματος που έχουν ληφθεί από θεσμικά όργανα και επιτροπές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ίδια θέση θα εκφράσει και η Ένωση Football League – Football League 2. Υποστηρίζοντας ότι ήδη η Σούπερ Λίγκα έχει απορρίψει το αίτημα άρα η δική της γνώμη δεν έχει σημασία, δεν θα πάρει θέση στο ερώτημα της ΕΠΟ να μην ισχύσουν τα κριτήρια αδειοδότησης για της ομάδες της Football League και το θέμα θα επιστρέψει στην ΕΠΟ που θα συνεδριάσει δύο ώρες αργότερα (12.00).

Η ΕΠΟ, που είναι σε αδιέξοδο λόγω της προσφυγής του ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια και της προσωρινής δικαίωσής του, θα θέσει το θέμα σε ψηφοφορία με αφορμή μια επιστολή της UEFA που "συνιστά" στην ΕΠΟ "να αλλάξουν τα κριτήρια αδειοδότησης για της ομάδες της Football League στο αμέσως προσεχές διάστημα".

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (ως προς την εκτίμησή του) ήταν άγνωστο μέχρι αυτήν την ώρα. Το σίγουρο είναι ότι όποια απόφαση και να ληφθεί θα προκαλέσει αντιδράσεις και εντός ΕΠΟ και εκτός.

Η περίπτωση του ΟΦΗ, αν περάσει από την ΕΠΟ, θα οδηγήσει στα πλέι οφ και τα Τρίκαλα, που επίσης δεν έχουυν αδειοδοτηθεί.

Σήμερα τα μέλη του ΔΣ του ΟΦΗ θα μοιραστούν σε Γουδή και Θεμιστοκλέους, προκειμένου να πιέσουν την κατάσταση.

Σε περίπτωση που η αδειοδότηση δεν ισχύσει, αναμένεται αντίδραση του Λεβαδειακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου