Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Η "μάχη" του ΟΦΗ σε ΕΠΟ και ΕΠΑΕ


Με μαζική εκπροσώπηση τόσο από μέλη της ΠΑΕ όσο και του Ερασιτέχνη ο ΟΦΗ θα δώσει "μάχη" στην Αθήνα την Παρασκευή (1/7) στα δύο συμβούλια, της ΕΠΑΕ και τις ΕΠΟ, τα οποία θα κρίνουν κατά πολύ το μέλλον του.

Στις 10.30 το πρωί έχει προγραμματιστεί το διοικητικό συμβούλιο της Football League στο οποίο πιθανολογείται ότι θα τεθεί σε ψηφοφορία το ζήτημα του αν θα γίνει δεκτή η πρόταση της ΕΠΟ για μη ισχύ των αδειοδοτήσεων στη Β' Εθνική.

Μιάμιση ώρα αργότερα, στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας στο οποίο θα συζητηθεί και το ποια θα είναι η τελική απόφαση της ΕΠΟ για το θέμα των αδειοδοτήσεων, μετά την αντίδραση της Super League να μην κάνει δεκτή την πρόταση της ΕΠΟ ρίχνοντας ταυτόχρονα το μπαλάκι σε αυτή για την τελική απόφαση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Αν περάσει η πρόταση της ΕΠΟ στην οποία έριξε το... μπαλάκι και η διοίκηση της Super League τότε θεωρείται βέβαιο ότι οι υπόλοιπες ομάδες που κυνηγούν και αυτές την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία θα αντιδράσουν, με τον Λεβαδειακό να έχει τονίσει ήδη ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια.

Στην περίπτωση που η ΕΠΟ αποφασίσει να πάρει πίσω την αρχική της απόφαση να μην ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις βάσει της εντολής της UEFA, τότε στον ΟΦΗ θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΕΠΟ (7 Ιουλίου) για την παράνομη σύνθεση της δευτεροβάθμιας επιτροπής λόγω της συμμετοχής του κ. Σμαϊλη σε αυτή.

Και οι δύο περιπτώσεις πάντως καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ούτως ή άλλως έχοντας φτάσει στον Ιούλιο είναι εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθούν αγώνες play off για ένα πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε εδώ και 1,5 μήνα.

Όπως και να έχει στον ΟΦΗ ετοιμάζονται για μια σκληρή "μάχη" στην Αθήνα σε διπλό μέτωπο και γι' αυτό το λόγο θα βρίσκονται στην πρωτεύουσα, εκτός από τη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ, τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μαχλάς όσο και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Ξημέρης οι οποίοι και θα δώσουν δυναμικό παρών τόσο στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Β' - Γ' Εθνικής όσο και σε αυτό της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου