Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Περιμένουν και ελπίζουν στην ΑΕΛ


Οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΛ έχουν παγώσει, η προετοιμασία μετατέθηκε κάποιες ημέρες αργότερα και οι φίλοι της ομάδας ανησυχούν. Οι βυσσινί ωστόσο περιμένουν κάποιο καλό νέο...

Η αλήθεια είναι πως στα μάτια των φίλων της ΑΕΛ υπάρχει μία καθυστέρηση σε αρκετά ζητήματα που αφορούν το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που λογικά προκαλεί ανησυχία.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ωστόσο και το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τα στημένα ματς και τον παράνομο στοιχηματισμό, είναι λογικό οι άνθρωποι της ΑΕΛ να περιμένουν.

Αυτή η αναμονή έχει να κάνει με την ελπίδα της παραμονής στην Superleague που πλέον δεν φαντάζει απίθανο σενάριο. Ήδη κυκλοφορούν φήμες που αναφέρουν πως έχουν μεταφέρει σε αρκετές ομάδες να βάλουν... νεκρά σε θέματα μεταγραφών και σχεδιασμού, μέχρι τουλάχιστον να αποφασίσει ο αθλητικός εισαγγελέας τι μέλλει γενέσθαι.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως έχουν σταματήσει τον προγραμματισμό και την αναζήτηση ποδοσφαιριστών, όμως κοιτούν και για περιπτώσεις που θα μπορούν να σταθούν στην Superleague για παν ενδεχόμενο. Υπομονή λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου