Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Οριστικός υποβιβασμός για Εθνικό-Ιωνικό


Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις του Εθνικού και του Η Ιωνικού και πλέον οι δύο ομάδες υποβιβάστηκαν στην Football League 2.

Μετά την καταγγελία που είχαν κάνει η Καλλιθέα και η Αναγέννηση Καρδίτσας  για παράνομη συμμετοχή νεοαποκτηθέντων στις δύο ομάδες, η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League, αποφάσισε την ποινή του υποβιβασμού τους Πειραιώτες και τους Νικαιώτες.

Η ποινή δεν άλλαξε και μετά την έφεση που κατέθεσαν οι δύο ομάδες και την Πέμπτη η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε τις αποφάσεις.

Πιο αναλυτικά:

1. Δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ–ΑΟ ΜΑΝΗΣ και του ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΗΡΟΥΝΙΑ κατά της υπ΄ αριθμ. 276/22-6-2011 απόφασης της ΠΕ/FOOTBALL LEAGUE–LEAGUE 2 της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση κατά πλειοψηφία του μειοψηφούντος έχοντας την γνώμη ότι έπρεπε να γίνει δεκτή κατ΄ ουσία, να εξαφανισθεί η προσβαλλομένη απόφαση, να εξετασθεί κατ΄ ουσία η υπόθεση και να επιβληθεί στην εκκαλούσα η πειθαρχική ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως επόμενη κατώτερη κατηγορία.

2. Δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ και του Προέδρου ΚΩΝ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ κατά της υπ΄ αριθμ. 277/22-6-2011 απόφασης της ΠΕ/FOOTBALL LEAGUE–LEAGUE 2 της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση κατά πλειοψηφία του μειοψηφούντος έχοντας την γνώμη ότι έπρεπε να γίνει δεκτή κατ΄ ουσία, να εξαφανισθεί η προσβαλλομένη απόφαση, να εξετασθεί κατ ουσία η υπόθεση και να επιβληθεί στην εκκαλούσα η πειθαρχική ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως επόμενη κατώτερη κατηγορία.

3. Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 270/26-5-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE–LEAGUE 2 (είχε επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ χρηματικό πρόστιμο 15.000 ευρώ). Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση και απαλλάσσει από κάθε κατηγορία την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ".

Κατά τα άλλα κατά στη συνεδρίαση της την Πέμπτη, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ συζήτησε τις υποθέσεις των ΠΑΕ/ΤΑΠ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Οι ανωτέρω ομάδες πήραν προθεσμία κατάθεσης υπομνήματος έως την Τετάρτη 13.7.2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου