Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Το Δ.Σ. της Ροζάριο αποφασίζει για Ντε Λεόν - Αρνητική απάντηση ο Βελάσκεθ


Τον δανεισμό του 22χρονου Αργεντίνου επιθετικού Ντε Λεόν έχει ζητήσει επισήμως πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα και το λόγο έχει στο εξής το Διοικητικό Συμβούλιο της Ροζάριο Σεντράλ που θα πρέπει να αποφασίσει αν θα παραχωρήσει τον παίκτη ή όχι. Άμεσα, πιθανότατα πριν το τέλος της εβδομάδας, αναμένονται εξελίξεις για τον νεαρό παίκτη, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της τριάδας που χειρίζεται τα μεταγραφικά θέματα, δηλαδή των Ντεμόλ, Αγγελή και Χριστοβασίλη.

Να τονίσουμε σ' αυτό το σημείο ότι οι θέσεις ξένων στη Super League είναι 5 και ο ΠΑΣ Γιάννινα προς το παρόν έχει καλύψει τις 4 με τους Κεϊτά, Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα και Φέγκρους. Γίνονται, πάντως, προσπάθειες να αποκτήσουν κοινοτικά διαβατήρια οι Ντε Βινσέντι και Μπεσέρα κι αν κάτι τέτοιο γίνει, αυτομάτως θα ανοίξουν κι άλλες θέσεις, αλλά το ζήτημα δεν είναι να ανοίξουν επιπλέον θέσεις, το ζήτημα είναι ότι μία περιφερειακή ομάδα με ιστορία όχι απλά δεν θα έχει Γιαννιώτες ποδοσφαιριστές, αλλά θα φτάσει στο σημείο να απαρτίζεται σε τεράστιο ποσοστό από ξένους, χάνοντας έτσι την ταυτότητά της... 

Θα πάει για το «κόλπο γκρόσο» με Ζαϊρι;

Η αναφορά του Φέγκρους στις δηλώσεις του ότι τον παρακίνησε ο Ζαϊρί να έρθει στην Ελλάδα, δεν είναι τελείως άσχετη με τον επόμενο στόχο της ΠΑΕ, καθώς ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είχε δεχτεί επίσημη κρούση από τους Γιαννιώτες πριν 1 μήνα περίπου. Είναι βέβαιο ότι μέσω του νέου αποκτήματος η ΠΑΕ θα προσπαθήσει να ξαναπιάσει επαφή με τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό, ώστε να δεχτεί την πρότασή της, ωστόσο δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού ο Ζαϊρί κρατάει στα χέρια του καλή πρόταση από τον ΠΑΟΚ, αλλά και από γαλλική ομάδα.

Θέλει τη δόση του ο Μπακαγιόκο

Για χρέη της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα προς το πρόσωπό του έκανε λόγο ο Μπακαγιόκο σε δηλώσεις του στο contra.gr, ενώ τόνισε ότι αρκετή υπομονή έχει κάνει και θέλει να ξέρει αν θα τον κρατήσει ο ΠΑΣ. Ο διασυρμός που υφίσταται η ΠΑΕ έχει να κάνει με τη μη εξόφληση της τελευταίας δόσης, την οποία δεν αποδεσμεύει η ΠΑΕ, επειδή έχουν γίνει κάποιες σοβαρές ζημιές στο σπίτι που έμενε ο «Μπάκα», της τάξης των 7.000 ευρώ. Αν δεν πληρώσει αυτές τις ζημιές ο Ιβοριανός, ο ΠΑΣ δεν είναι διατεθειμένος να τις επωμιστεί!

Υπέγραψε για 3 χρόνια ο Κουβεντάρης στην Παναχαϊκή

Ένας από τους παίκτες που αποχώρησε στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου από τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Σάκης Κουβεντάρης που ήδη βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κι αυτός είναι η Παναχαϊκή του Αλέξη Κούγια. Ο "Κούβε" υπέγραψε την Τετάρτη 3ετές συμβόλαιο. 

Αρνητική απάντηση ο Βελάσκεθ

Με την απόκτηση του Φεγκρούς είναι πέντε οι μεταγραφές που ανακοινώθηκαν επίσημα, αφού είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές των Μπεσέρα, Λίλα, Βίλα, Γεωργίου.
Για διαδικαστικούς λόγους δεν ανακοινώθηκε ακόμα η μεταγραφή του Ταμπάση που είναι κλεισμένη, κάτι που θα γίνει το Σαββατοκύριακο, ενώ αναμένονται άλλες τέσσερις με πέντε μεταγραφές. Από την Αργεντινή αρνητική απάντηση έδωσε ο Πάμπλο Βελάσκεθ της Σαν Λορέντσο στην πρόταση των Γιαννιωτών, ενώ εσχάτως προστέθηκε στη λίστα και ο 26χρονος αμυντικός χαφ της Ινστιτούτο  Ρενέ Μαρτίν Λίμα με καταγωγή από την Παραγουάη. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό αμυντικό χαφ, ο οποίος την φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 35 αγώνες, όλους ως βασικός. Ο Λίμα ξεκίνησε την καριέρα του το 2003 στην Ρίβερ Πλέιτ και το 2008 πήρε μεταγραφή στην Μακάμπι Χάϊφα στο Ισραήλ. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Χιμνάσια Λα Πλάτα, Αργεντίνος Τζιούνιορ, Φένιξ της Παραγουάης και Ινστιτούτο. Πριν από τρία χρόνια ο Λίμα προτάθηκε στον ΠΑΟΚ αλλά ναυάγησε η μεταγραφή, γιατί υπήρξε διαφορά στο οικονομικό.

Δύσκολα για τους Νιγηριανούς

Επίσης από χτες ξεκίνησαν τις δοκιμαστικές προπονήσεις στα Γιάννινα οι Νιγηριανοί Οκέκε Φεστούς και Ακαχάλου Τοσούκγου. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά, αναμένεται να δείξουν κι άλλα καλά στοιχεία τις επόμενες μέρες. Αγωνίζονταν ας ομάδες της Νιγηρίας. Ο ένας είναι 21 ετών αμυντικός και άλλος 25 ετών επιθετικός. Επειδή υπάρχει μεγάλη στενότητα στις θέσεις των ξένων παικτών στην παρούσα φάση, θα πρέπει οι Νιγηριανοί να δείξουν πολύ καλά στοιχεία για να μείνουν αφού εκ των προτέρων πήγαν να δοκιμαστούν με δεδομένο το πρόβλημα των θέσεων, αφού κάθε ΠΑΕ σούπερ λιγκ δεν μπορεί να έχει πάνω από 5 ξένους παίκτες μη κοινοτικούς.

Διαζύγιο με τον Σενόνε

Επίσης σε λύση συμβολαίου θα οδηγηθούν ο ΠΑΣ και ο Ουρουγουανός μέσος Νίκολας Σενόνε που στο τελευταίο εξάμηνο ήταν δανεικός στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Σενόνε είναι στην πατρίδα του και δεν ακολουθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας, κάτι που δείχνει από μόνο του το δρόμο του συναινετικού διαζυγίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου