Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Τετ α τετ για Μπόα Μόρτε!


Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης θα έχει την Τετάρτη συνάντηση στην Αθήνα με τον μάνατζερ του Λούις Μπόα Μόρτε προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν τη νέα χρονιά. Πού ποντάρουν στη Λάρισα.

Τετ α τετ με τον εκπρόσωπο του Λούις Μπόα Μόρτε θα έχει ο Κώστας Πηλαδάκης. Η επαφή θα γίνει στην Αθήνα την Τετάρτη και το βασικό θέμα στην... ατζέντα της θα είναι η προοπτική της συνεργασίας των δύο πλευρών για τη νέα χρονιά. Αρχικά επρόκειτο να έρθει στην Ελλάδα ο ίδιος ο Πορτογάλος χαφ, όμως εν τέλει στην Αθήνα θα μεταβεί μόνο ο μάνατζέρ του.

Στην ομάδα του Κάμπου ποντάρουν πολλά στην πολύ καλή προσωπική σχέση που διατηρεί ο έμπειρος παίκτης με τον τεχνικό της ΑΕΛ, Κρις Κόουλμαν. Μάλιστα ο Κόουλμαν έχει ήδη μιλήσει με τον Μπόα Μόρτε, προτρέποντάς τον να έρθει στη Λάρισα για να παίξει ποδόσφαιρο. Όπως φαίνεται λοιπόν αυτό το ραντεβού θα είναι το πλέον καθοριστικό για την συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση...

Απομακρύνονται Μετίν, Νταμπίζας, μένει ο Κατσιαρός

Στο μεταξύ έχουν ήδη γίνει συζητήσεις με παίκτες του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού. Με βάση τα νέα δεδομένα οι Μετίν και Νταμπίζας δύσκολα θα μείνουν στη Λάρισα και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ ο Κατσιαρός όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στον σύλλογο.

Ως προς τις προπονήσεις όπως ανακοίνωσε η ΑΕΛ, φίλοι της ομάδας και εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα μπορούν να τις παρακολουθούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η ενημέρωση θα γίνεται εγκαίρως μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (www.ael1964.gr), αλλά και από την σελίδα της στο facebook (http://www.facebook.com/AEL.Official), με σχετικές ανακοινώσεις. Όλες οι υπόλοιπες προπονήσεις θα είναι κλειστές, προϋπόθεση αναγκαία για τη διαμόρφωση των σωστών συνθηκών εργασίας του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών.

gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου