Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Άρχισαν τα βάσανα στον ΠΑΣ


Δευτέρη ημέρα του ΠΑΣ στο Ελατοχώρι και τα βάσανα ξεκίνησαν από νωρίς. Διπλές προπονήσεις για τους παίκτες του Στεφάν Ντεμόλ με τον Βέλγο τεχνικό να ετοιμάζεται να βγάλει το λάδι στους παίκτες του.

Το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε τρέξιμο, ενώ το τεχνικό επιτελείο έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην φυσική κατάσταση και στις ασκήσεις ενδυνάμωσης. Στην απογευματινή προπόνηση (18:00) οι ποδοσφαιριστές θα πραγματοποιήσουν ασκήσεις με μπάλα και τακτική.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό του «'Αγιαξ» είναι ότι με εξαίρεση τον Βάντερσον  (πρόγραμμα αποθεραπείας) δεν αντιμετωπίζει άλλο σοβαρά προβλήματα, αφού και οι Ντάσιος και Χουτ ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη αποστολή.  

Ανακοινώνει Φρέαν

Εν τω μεταξύ, στα μεταγραφικά, μετά τον Χουτ αναμένεται και άλλος παίκτης από την Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα την Αργεντινή. Ο λόγος για τον Σαντιάγκο Φρέαν της Πλατένσε ο οποίος προβάρει την φανέλα της ομάδας.

Φρέαν, Φουέντες και Φόγκλια ήταν τα τρία ονόματα που φερόταν να έχει βάλει στο στόχαστρό του ο ΠΑΣ Γιάννινα στην ομάδα της Πλατένσε, αλλά όλα δείχνουν ότι οι ιθύνοντες θα «ποντάρουν» στο ταλέντο του 21 ετών (15/11/1989) Σαντιάγκο Φρέαν, που φορούσε τη φανέλα της Πλατένσε και από τους συμπατριώτες του χαρακτηρίζεται δυνατός, γρήγορος, με καλή τεχνική κατάρτιση. Αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Ο Φρέαν υπήρξε και μέλος της ομάδας Κάτω των 20 ετών της Εθνικής Αργεντινής. Το ύψος του είναι 1,78 και δεν αποκλείεται να είναι η 8η μεταγραφή που θα ανακοινώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, κλείνοντας και τη θέση για την αριστερή πλευρά κι έτσι θα απομένει πλέον η απόκτηση ενός ακόμα στόπερ και δύο επιθετικών. 


Ανεβαίνει και ο αρχηγός Ελατοχώρι

Τελείωσε η ολιγοήμερη άδεια του Γιώργου Ντάσιου, ο οποίος εγκατέλειψε την εργένικη ζωή το περασμένο Σάββατο. Ο αρχηγός από σήμερα θα ξεκινήσει κι εκείνος προπονήσεις, ενώ ως το απόγευμα αναμένεται να ανέβει και ο Ρόναλντ Χουτ, αφού ολοκληρώσει τις εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις.
 
Έξι φιλικά προγραμματίστηκαν σε 3 εβδομάδες

Έξι είναι συνολικά τα φιλικά παιχνίδια που προγραμμάτισε να δώσει από τα τέλη Ιουλίου και για τρεις περίπου εβδομάδες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές η προετοιμασία είναι εφάμιλλη ομάδας που προετοιμάζεται για ευρωπαϊκές υποχρεώσεις! Στην πλειοψηφία τους τα φιλικά είναι εξαιρετικά δυνατά και προσφέρονται για χρήσιμα συμπεράσματα από τον Στεφάν Ντεμόλ, που θα διαπιστώσει ποιοι είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο και ποιοι θέλουν ακόμα το χρόνο τους.

Ως τώρα το πρόγραμμα των φιλικών περιλαμβάνει 4 ματς στο Ζέεφελντ, ένα στην Κατερίνη και ένα στους «Ζωσιμάδες».

Αναλυτικά:
Δευτέρα 25/7 18:30 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Sivaspor (Turkey)
Πέμπτη 28/7 18:30 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Al AIN (UAE)
Κυριακή 31/7 18:30 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Sotchi (Russia)
Τετάρτη 3/8  18:30 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Universitatea Craiova (Roumania)
Τρίτη 9/8 20:00 Πιερικός-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Σάββατο 13/8 (εκκρεμεί η ώρα) ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-Ολυμπιακός

Εκτός των παραπάνω ο ΠΑΣ Γιάννινα θα προσπαθήσει να οριστικοποιήσει κι ένα ακόμα φιλικό με τον Άρη, αφού οι σχέσεις των δύο διοικήσεων είναι σε εξαιρετικό επίπεδο.

Φιλικά αναμένεται να δοθούν και με ομάδες της Ηπείρου, ως είθισται να κάνει τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΣ Γιάννινα, που προσπαθεί μέσω αυτών να διατηρεί ένα καλό επίπεδο επαφών με τις διοικήσεις Κρανούλας, Πρέβεζας, Φιλιππιάδας και Θεσπρωτού. Ανάλογα με τις διαθέσιμες ημερομηνίες θα γίνουν κι αυτά τα φιλικά τον Αύγουστο. 

Super-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου