Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

«Κωλοχανείο! Δεν ξεκινά πρωτάθλημα χωρίς Αστέρα»


Ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Γιάννης Καϋμενάκης... εξερράγη με αφορμή την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που δικαιώνει τον Ηρακλή και πιθανόν υποβιβάζει την ομάδα της Τρίπολης στην Football League. Μάλιστα, απείλησε πως δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς την ομάδα του...

Διαβάστε το ξέσπασμα του εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης στο arcadiasports.gr:

"Θεωρώ την επιτροπή και τη σύνθεση της παράνομη! Η απόφαση είναι έκτρωμα! Οι νομικοί μας θα ζητήσουν ευθύνες τόσο από τους δικαστές όσο και από κάθε εμπλεκόμενο στην υπόθεση. Αν ο Αστέρας δε δικαιωθεί, θα προσφύγουμε στα πολίτικά δικαστήρια! Δε μας ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία θα παίζουμε. Το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει στην Ελλάδα όταν ο Αστέρας θα παίζει στη Super League, όσο και να μας στοιχίσει!

Τα "καλά παιδιά της Τρίπολης" τελείωσαν! Τα παιχνίδια στην πλάτη του Αστέρα τελείωσαν!

Ας δουν τα περυσινά παιχνίδια του Αστέρα και πόσες φορές αδικήθηκε. Από εδώ και πέρα όλοι θα δούνε την άλλη όψη του νομίσματος. Κανένας δε μπορεί να παίζει με την ομάδα μας.

Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει κράτος, παρά  μόνο ένα απέραντο κωλοχανείο!

Θα τα πούμε από Δευτέρα! Κανείς δε θα παίζει μαζί μας! 

Με τέτοιους τρόπους κανένας δε θα καταφέρει να μας αναγκάσει να εγκαταλείψουμε την ομάδα και την πόλη που αγαπάμε. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους! Να δικαιωθεί η πεντακάθαρη ομάδα μας, απέναντι στις ομάδες φαντάσματα που λαμβάνουν μέρος στα ελληνικά πρωταθλήματα".

1 σχόλιο: