Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Δεν μπορεί να παίξει στην Σούπερ Λιγκ ο Αστέρας!


Μία είδηση... βόμβα βγαίνει από το σκεπτικό του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την δικαίωση του Ηρακλή που στέλνει και πάλι την υπόθεση του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Λέει πως ακόμα και να πέσει ο “Γηραιός”, δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει ο Αστέρας Τρίπολης!

Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται ότι αν μια ομάδα υποβιβάζεται, τότε θα πρέπει να αντικατασταθεί από ομάδα της Football League, κάτι που σημαίνει ότι ο Αστέρας Τρίπολης δεν πρέπει να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Super League, «αξιοποιώντας» τον υποβιβασμό του «Γηραιού» διά της κατάληψης της τελευταίας θέσης στο περυσινό πρωτάθλημα, όπως αποφάσισε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή της διοργανώτριας και «επικύρωσε» η Εφέσεων (σ.σ. διαβάστε το απόσπασμα στη σχετική φωτό)!


3 σχόλια:

  1. Αν μετά από αυτό το χάος, η Σούπερ Λίγκα επιμείνει να κάνει αύριο την πρεμιέρα, προκύπτει θέμα νομιμότητας. Η κυβέρνηση οφείλει να παρέμβει και με διαπιστωτική πράξη του ΓΓΑ να κηρύξει έκπτωτο το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής, ώστε να αναβληθεί το πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή πολλοί αναγνώστες θα αναρωτιούνται πως μπορεί να κηρύξει έκπτωτο το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, ο ΓΓΑ όταν διαπιστώσει ότι παραβιάζεται το καταστατικό της διοργανώτριας αρχής από την ίδια, καθώς προβλέπει ρητώς την προκήρυξη του πρωταθλήματος με 16 ομάδες, σε τέτοιες περιπτώσεις η αθλητική ηγεσία έχει δικαίωμα να εκδώσει διαπιστωτική πράξη για παράβαση καθήκοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΧΑΜΟΟΣΣΣΣΣ!!!!!!!ΧΑΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή