Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

«Ολοταχώς... Πρωτοδικείο!»


Ο Βασίλης Κωνσταντίνου διατύπωσε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό...

Ο παλαίμαχος άσος των «πράσινων» και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ μίλησε στον «Sentra 103,3» την επομένη της… επικύρωσης του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τόνισε μεταξύ άλλων πως… «ο Παναθηναϊκός νοσεί. Να πάει χειρότερα δεν γίνεται…» και προέβλεψε πως αν δεν υπάρξει λύση άμεσα «τέλη Οκτώβρη δεν θα `χει να πληρώσει και να βγάλει τη χρονιά και θα πάει πρωτοδικείο».

Τέλος ζήτησε «να βγει επιτέλους ένας μπροστά, για να σταματήσει κι ο διχασμός στον κόσμο».

Αναλυτικά μίλησε:

Για τον αποκλεισμό και τα επεισόδια: «Μια από τις πολύ δύσκολες βραδιές και μια συνέχεια από τα περσινά φαινόμενα. Δεν είναι πρωτόγνωρα. Ήταν αναμενόμενο. Περιμέναμε αποδοκιμασίες, αλλά όχι έκτροπα.
Τους έδωσαν το δικαίωμα οι λίγοι φίλαθλοι της Μακάμπι που άναψαν και πέταξαν καπνογόνα, φαντάζομαι όχι ηθελημένα. Ήταν σπίθα κι έγινε πυρκαγιά.
Στο τσακ περίμεναν και οι οπαδοί του ΠΑΟ. Υπήρχαν αποδοκιμασίες, δεν υπήρχαν έκτροπα, αλλά έδωσαν την ευκαιρία και γίνανε».

Για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο: «Η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός νοσεί. Πλέον έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Κινδυνεύει τέλη Οκτωβρίου να μην έχει λεφτά να πληρώσει και να βγάλει τη χρονιά. Θέλει κάτι συνταρακτικό αλλιώς θα αναγκαστεί να πάει πρωτοδικείο».

Για την αγανάκτηση του κόσμου: «Δικαιολογημένη η αγανάκτηση, αλλά χωρίς έκτροπα. Ο ΠΑΟ θα ξαναγίνει ομάδα, αλλά θα κουβαλάει μια τιμωρία, αφού είναι υπότροπος και δεν ξέρει που θα φτάσει».

Για το τι περιμένει σε διοικητικό επίπεδο: «Από μηχανής Θεοί δεν υπάρχουν. Αν υπήρχε κάποιος θα είχε κατέβει. Δεν θα περίμενε να φτάσουμε σ' αυτό το επίπεδο. Εγώ 40 χρόνια δεν το θυμάμαι να είναι τόσο ακυβέρνητος και τόσο υποβαθμισμένος αγωνιστικά σαν ομάδα. Αντί να πηγαίνει προς τα πάνω πάει προς τα κάτω».

Για τις αποδοκιμασίες των οργανωμένων και τον διχασμό του κόσμου: «Υπάρχει διχασμός γιατί το μισό γήπεδο δεν συμμετείχε στις αποδοκιμασίες. Στο ένα πέταλο η «13» και οι οργανωμένοι αποδοκίμασαν. Ο κόσμος δεν ξέρει προς τα πού να κλείσει. Να πάει με τους οργανωμένους; Δεν είναι λύση. Να πάει με μεγαλομετόχους; Ούτε αυτό.
Πέρυσι πουλήσαμε 26.000 διαρκείας… το πρόβλημα δεν είναι ο Σισέ και το κάθε μεγάλο όνομα. Αν έρθουν οι τίτλοι έρχεται κι ο κόσμος».

Για την «εξαφάνιση» των μεγαλομετόχων: «Δεν είναι το πρόβλημα το που θα βρεις λεφτά. Τα λεφτά έρχονται. Το θέμα είναι που θα βρεις τους παράγοντες. Ας βγει ένας από τους τέσσερις και να πει είμαι εδώ. Ας βγει ένας μπροστά.
Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα σταθεί δίπλα του και θα πάρει διαρκείας και θα στηρίξει. Να βγει να πει, θα κάνω αυτό κι αυτό, να πάρει πίστωση χρόνου και να προχωρήσει η ομάδα σε ένα χρόνο να ξαναγίνει».

Για το κενό που άφησε ο Τζόρβας: «Ο Παναθηναϊκός προώθησε από τις Ακαδημίες του 5 παιδιά και οι 2 είναι τερματοφύλακες. Δεν θέλουμε τέρμα φέτος. Το πρόβλημα λοιπόν είναι το ποιος θα βγει μπροστά για να κάνει την ανανέωση. Μπορεί να γίνει. Έχει τον Γιάννη Σαμαρά στις ακαδημίες που κάνει εκπληκτική δουλειά. Αυτή θα βγει του χρόνου».

Κλείνοντας τόνισε ότι: «Χειρότερα δεν μπορεί να πάει η ομάδα…».

Sentra

1 σχόλιο:

  1. Κοίταζα και ξανακοίτάζα τις αποδόσεις στο Παναθηναϊκός – Μακάμπι και πραγματικά προσωπικά δεν θα έπαιζα αυτόν τον Παναθηναϊκό στην παρούσα φάση όχι στο 1.65, αλλά στο 101.65!
    Καταρχάς με τι καρδία να παίξω τα χρήματά μου σε μια ομάδα της οποίας η άμυνα τρώει γκολ σε κάθε παιχνίδι;
    Δυστυχώς όταν πήγα στο πρακτορείο της γειτονιάς μου για να παίξω στοίχημα με χάντρες από φασόλια, αυτός ο αλήτης ο πράκτορας δεν τα δέχθηκε και μου ζήτησε λεφτά! Του υπέβαλα μήνυση βέβαια και θα τα βρούμε στα δικαστήρια…
    Με τι καρδιά να εμπιστευτώ μια ομάδα της οποίας η επιθετική τριπλέτα είναι ο Τότσε (ή Τοτσέ), ο Πετρόπουλος και ο Κλέιτον; Πώς θα γίνει το θαύμα και ο Καραγκούνης με τον Κατσουράνη θα βρουν τη νιότη τους, ο Νίνης θα επανέρθει στο σημείο που βρισκόταν πριν από δύο χρόνια και ο Λέτο θα πάψει να ζαλίζει και τη μπάλα και εμάς;
    Ή μήπως έχει κανέναν προπονητή ο Παναθηναϊκός ο οποίος μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες; Αυτός ο Φερέιρα μου θυμίζει κάτι γεροντάκια που σύχναζαν στη δεκαετία του 60 στα κρασοπουλιά στο Μοναστηράκι
    Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος! …
    Όπως έχω δει τον Παναθηναϊκό φέτος και λίγα λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή