Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Θετικές εντυπώσεις από τις «ρεζέρβες»


Μία ακόμα θετική εμφάνιση είχαν οι αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα που έδωσαν φιλικό παιχνίδι στην Κοζάνη με την ομώνυμη ομάδα της Football League 2. Τελικό σκορ 0-1 για την ομάδα του κ. Ντεμόλ με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Χρήστου Κουτσοσπύρου στο 22ο λεπτό.
Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα είχε την ευκαιρία να δει κάποιους παίκτες που δεν αγωνίζονται συχνά στην ενδεκάδα, αλλά και τα συχνά φιλικά έχουν ως στόχο να τους κρατήσουν «ζεστούς» αφού δεν θα αργήσει η στιγμή που κάποιοι θα πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, ένεκα και του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος.

Επίσης ο κ. Ντεμόλ χρησιμοποίησε για μερικά λεπτά και πέντε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, τους Ιωάννου, Νασούλη, Νικολάου, Γκοτζιά και Θεοδωρή, ώστε να βγάλει τα συμπεράσματά του αν κάποιος είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα για επαγγελματικό συμβόλαιο τον προσεχή Ιανουάριο ή αν απαιτείται ακόμα χρόνος για κάτι τέτοιο.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Κοζάνη: Βούρας, Τρίψας, Παπαδόπουλος, Ζίφκας, Μκρτσιάν, Κίκιτς, Γκόβας, Πελέκας, Πάλλας, Βιτάκα, Χριστοφορίδης,
Έπαιξαν και οι: Βουσίσεβιτς, Γκαραβέλιας, Μαρκόπουλος, Τραυλός, Παπαδόπουλος, Τοπού, Κυριακίδης
ΠΑΣ Γιάννινα: Σικαλιάς, Στάθης, Μιχαήλ, Λουίζ Κάρλος, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Ντε Φρέιτας, Βαγελής, Κουτσοσπύρος, Φουρτάδο, Νικολόπουλος
Έπαιξαν και οι: Ιωάννου, Νασούλης, Νικολάου, Γκοτζιάς, Θεοδωρής
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές τελικά αποφασίστηκε να μην μεταβούν κι εκείνοι στην Κοζάνη, αλλά να παραμείνουν για προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ. Το βάρος δόθηκε στην τακτική και στις ασκήσεις δύναμης. Το ευχάριστο για τον Βέλγο τεχνικό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών - πλην- του Μπουχάν ο οποίος μετράει αντίστροφα για να επανέλθει πλήρως σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου