Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Διευθετούν τις διαφορές τους Κούγιας-Χριστοβασίλης μετά τις κερδισμένες δίκες


Ο κ. Κούγιας με εξώδικο που έκανε σήμερα Πέμπτη 25/11 προς τον κ. Χριστοβασίλη τον ενημερώνει να προσέλθει σε συμβολαιογράφο στις 30/11 προκειμένου να του παραδοθούν οι δικαστικές αποφάσεις και συμβιβασμοί, για τις οποίες κάναμε λόγο σε άλλο ρεπορτάζ, ούτως ώστε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να αποδεσμεύσει τη δόση των 300 χιλιάδων ευρώ του μηνός Οκτωβρίου.

Τη δόση αυτή παρακρατούσε ωσότου διασφάλιζε ότι δεν θα πλήρωνε τον κ. Κούγια και στη συνέχεια θα του «έσκαγαν» δικαστικές αποφάσεις που θα δικαίωναν ανθρώπους που συνεργάστηκαν με τον τέως ιδιοκτήτη.
Να σημειώσουμε ότι η πλευρά Χριστοβασίλη ήταν αυτή που με άλλο εξώδικο ενημέρωνε ότι ήθελε να παραλάβει τις δικαστικές αποφάσεις για να προχωρήσει στα περαιτέρω. Λογικά, λοιπόν, το σήριαλ αρχίζει να παίρνει μία θετική -θέλουμε να πιστεύουμε- τροπή, αφού δεν φαίνεται να ανακύπτουν άλλες υποχρεώσεις από το παρελθόν και απομένουν μόνο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα (τον Μάιο του 2011 θα εκδικαστεί αυτή η υπόθεση) και ΠΕΑΚΙ για να απελευθερώσει ο κ. Χριστοβασίλης και τα τελευταία ποσά που είχαν συμφωνηθεί κατά τη μεταβίβαση της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου