Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Μπελεβώνης: "Κλασική ομάδα Αναστόπουλου ο ΟΦΗ"


Για το επερχόμενο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΟΦΗ μίλησε ο Μάκης Μπελεβώνης . Ο αρχηγός του Παναιτωλικού μίλησε αρχικά για την εικόνα που παρουσιάζει το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου, ενώ αναφέρθηκε και στη «μάχη» της ανόδου:

«Ο ΟΦΗ είναι ένα κλασικό συγκρότημα Αναστόπουλου. Κοιτάζει πώς να μην δεχτεί γκολ και στην συνέχεια να το πετύχει και να κερδίσει το παιχνίδι. Εμείς δεν έχουμε παίξει θεαματικό ποδόσφαιρο αλλά είμαστε ομάδα ουσίας και θα κυνηγήσουμε την άνοδο μέχρι το τέλος».
Για το παιχνίδι της Δευτέρας: «Θα είναι ισορροπημένο το παιχνίδι. Βέβαια, η έδρα μας θα είναι το μεγάλο όπλο μας και το γήπεδο θα είναι κατάμεστο την Δευτέρα. Είναι και το όνομα του αντιπάλου που προσελκύει τον κόσμο στο γήπεδο, η παρουσία του στο γήπεδο δεν οφείλεται μόνο στο ότι γίνεται ένα ντέρμπι».
Για την «μάχη» της ανόδου: «Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι θα κριθούν οι τύχες μιας ομάδας από ένα αποτέλεσμα. Θέλω να πιστεύω ότι και εμείς και ο ΟΦΗ θα πάρουμε την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα. Ο ΠΑΣ Γιάννενα έδειχνε μέχρι τώρα ότι πατάει καλύτερα στο γήπεδο».
Για την παρουσία του στον ΟΦΗ: «Το έχω πει ότι η Κρήτη είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Αυτό τα λέει όλα. Έξι χρόνια που ήμουν στον ΟΦΗ και το Ηράκλειο έχω κάνει μόνο φίλους. Είχα την τιμή να φορέσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΟΦΗ».
Για το φετινό πρωτάθλημα: «Δεν ξεγράφω ακόμα τον Λεβαδειακό. Υπάρχουν κάποιες έμπειρες ομάδες όμως ΟΦΗ, Παναιτωλικός και Γιάννενα είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω από τις υπόλοιπες. Πιστεύω ότι το περσινό πρωτάθλημα ήταν πιο δύσκολο από το φετινό. Όμως, είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος και δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου