Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Οι κερδισμένες υποθέσεις Κούγια υπέρ της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Δικαιώθηκε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και ο πρώην ιδιοκτήτης της κος. Αλέξιος Κούγιας στο CAS (Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο Γενεύης) για μια παλιά υπόθεση του ποδοσφαιριστή Derec De Camps που διεκδικούσε 200.000 ευρώ και σε πρώτο βαθμό του είχαν επιδικαστεί ερήμην της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 119.000 ευρώ. Με τελεσίδικη απόφασή του το CAS δικαίωσε την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και απέρριψε το αίτημα του παλιού ποδοσφαιριστή της ομάδας, ο οποίος είχε ασκήσει έφεση πιστεύοντας ότι θα του επιδικαζόταν ολόκληρο το αρχικό ποσό.

Πλην της υπόθεσης De Camps, ο κ. Κούγιας και το δικηγορικό του γραφείο είχαν κερδίσει και μια σειρά ακόμα αποφάσεων που αφορούσαν την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και την περίοδο που ήταν ο κ. Κούγιας ιδιοκτήτης της.
1ον Υπόθεση του πρώην προπονητή κ. Γιώργου Χατζάρα, ο οποίος διεκδικούσε 200.000 ευρώ. Το Πρωτοδικείο Ιωαννίνων δικαίωσε την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
2ον Υπόθεση Sarmiento του οποίου ο μάνατζερ διεκδικούσε 234.000 ευρώ. Το αίτημα απορρίφθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA.
3ον Υπόθεση Casseres ο οποίος διεκδικούσε 134.000 ευρώ. Το αίτημα απορρίφθηκε από την UEFA.
4ον Υπόθεση του παλιού φροντιστή Φώτη Γκερμότση, ο οποίος διεκδικούσε 30.000 ευρώ και τελικά του επιδικάστηκαν 600 ευρώ.
5ον Υπόθεση Γιάννη Μπελλά, ο οποίος διεκδικούσε 119.000 ευρώ για την παράνομη απόλυσή του από τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Το αίτημα απεσύρθη.
Εκκρεμούν ακόμα δύο υποθέσεις που αφορούν την περίοδο Αλ. Κούγια:
1ον Μία διεκδίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα ύψους 50.000 ευρώ, με την πλευρά Κούγια να ισχυρίζεται ότι η εξόφληση γινόταν με εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ.
2ον Απαίτηση του ΠΕΑΚΙ, με την πλευρά του κ. Κούγια να ισχυρίζεται ότι για την τοποθέτηση χλοοτάπητα και την αναμόρφωση αιθουσών, αποδυτηρίων κτλ δαπανήθηκαν 450.000 ευρώ, ποσό που του οφείλεται και δεν το οφείλει.
Ο κ. Κούγιας τονίζει σε ανακοίνωσή του: «Κατόπιν όλων των ως άνω, ο κ. Κούγιας δηλώνει ότι όσο αυτός ήταν στη Διοίκηση και την ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ουδέποτε υπήρξε, έστω και μία προσφυγή ή έστω μία διαταγή πληρωμής, για την οποία να είναι υπόλογος να πληρώσει η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Κανένας δεν κέρδισε μία υπόθεση η αγωγή στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου