Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΟΦΗ: «Δεν ασχολούμαστε...»


Το απόλυτο νικών του ΟΦΗ αποτελεί πια ιστορία, αλλά το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο είναι η μεγάλη ιστορία για τους Κρητικούς πλέον. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση, ο πρωτοπόρος ΠΑΣ δοκιμάζεται στη Ρόδο και ο Νίκος Αναστόπουλος, μετρ της ψυχολογίας, αλλά και του πολέμου νεύρων, γνωρίζει ότι αν ο ΟΦΗ περάσει αλώβητος αυτόματα θα γίνει φαβορί για την απευθείας άνοδο.

Για το λόγο αυτόν ο προπονητής των Ηρακλειωτών εξαντλεί επί καθημερινής βάσης τα περιθώρια του «μπολιάσματος» των παικτών του με τη νοοτροπία του καλύτερου και χαρακτηριστικά εν όψει του δευτεριάτικου ματς είπε: «Ολα τα παιχνίδια που παίζει ο ΟΦΗ είναι ντέρμπι. Το συγκεκριμένο δεν θα κρίνει τον πρωταθλητή ή την ομάδα που θα πάρει την άνοδο. Εμείς το βλέπουμε ως ένα παιχνίδι και ούτε ασχολούμαστε με τον Παναιτωλικό. Κοιτάζουμε μόνο τη δική μας ομάδα και πώς θα παρουσιαστούμε έτοιμοι» δήλωσε με νόημα ο «Αναστό» στον athleticradio, ο οποίος είχε κι άλλα «ανεβαστικά» σχόλια να κάνει:
«Μάγος δεν είμαι ούτε φακίρης. Για το σερί που έγινε, ευθύνονται σε μεγάλο ποσοστό οι ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι που υλοποιούν όσα λέμε. Εκαναν μια μεγάλη προσπάθεια, με αποτέλεσμα η ομάδα να μπει στον στόχο που από την αρχή έχουν θέσει όλοι, ώστε να την επαναφέρουμε στη φυσική της θέση. Γι' αυτό έπειτα από κάθε νίκη μας, που είναι η δουλειά μας, λέω ότι για τον ΟΦΗ είναι αυτονόητο όταν κερδίζει έναν αντίπαλο. Δεν κάνουμε κάποιο κατόρθωμα, αλλά τη δουλειά μας». Είπε ακόμη:
- Για τον Μαχλά: «Είναι πολύ πιο εύκολο για ένα άνθρωπο που έχει υπηρετήσει τον ΟΦΗ ως ποδοσφαιριστής να τον διοικήσει».
- Για τον Χούτο: «Πιστεύω στον Λάμπρο. Αυτήν τη στιγμή, πάντως, έχουμε άλλες προτεραιότητες και όχι τις μεταγραφές».
- Για την υπόθεση της Καλλιθέας: «Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Εγώ γέλασα τελευταίος».
- Για όσα ακούει στο γήπεδο: «Ολη την εβδομάδα ο άνθρωπος (σ.σ. ο οπαδός που βρίζει) τρώει ξύλο από τη γυναίκα του και έρχεται στο γήπεδο για να εκτονωθεί. Ομως αν περάσει την κόκκινη γραμμή, τότε θα υπάρξουν αντίποινα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου