Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Καμία ανησυχία για Φουρτάδο - Γλίτωσε τη θλάση ο Φουρτάδο


Μ' ένα μικρό σφίξιμο στον τετρακέφαλο αποχώρησε χθες από το γήπεδο της Κοζάνης ο Εμίλιο Φουρτάδο στο φιλικό που έδωσαν την Τετάρτη οι «κυανόλευκοι». Αρχικά του τοποθετήθηκε πάγος και σήμερα έγινε η εκτίμηση από το γιατρό της ομάδας, ο οποίος δεν διαπίστωσε κάτι σοβαρό. Ο «έγχρωμος» επιθετικός ευτυχώς αποσύρθηκε έγκαιρα από τον αγωνιστικό χώρο όταν ένιωσε το «τσίμπημα» στον τετρακέφαλο και δεν εξελίχθηκε η μικροενόχληση σε θλάση, διότι αν παρέμενε στο παιχνίδι και δεν έδινε σημασία, υπήρχε ο κίνδυνος αυτός. 


Ο Φουρτάδο έκανε αποθεραπεία σήμερα και χαλαρό τρέξιμο, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο νικηφόρο φιλικό με την Κοζάνη. Οι υπόλοιποι που δεν ταξίδεψαν στην μακεδονική πόλη αναλώθηκαν σε ασκήσεις τεχνικής, τακτικής, ενώ έπαιξαν και δίτερμα. Επόμενη προπόνηση για τον ΠΑΣ Γιάννινα αύριο το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ. 

Θυμίζουμε ότι η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει την Κυριακή το μεσημέρι οδικώς για την Θεσσαλονίκη και από εκεί με την πτήση των 19:30 θα πάει αεροπορικώς στην Ρόδο. Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη και πάλι με πτήση από Ρόδο για Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας λίγο μετά το τέλος του αγώνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου