Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Εκτίμηση αγώνα : ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


* Αήττητη (3-5-0) είναι η Καλλιθέα στους εντός έδρας αγώνες με τον Παναιτωλικό και με τέρματα 10-1.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Το τρίποντο της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας έσπρωξε τους «κυανόλευκους» στην 17η θέση. Για να συνεχιστεί η αναρρίχηση θα πρέπει να κατακτηθεί η δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη και η έκπληξη απέναντι στον Παναιτωλικό.
Η αθηναϊκή ομάδα έπειτα από δύο και πλέον μήνες έφτασε στην επικράτηση παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 44’ από τους Θεσσαλούς. Με αυτό τον τρόπο πήρε τονωτική ένεση και ζέστανε τους οπαδούς ενόψει του σπουδαίου αγώνα που ακολουθεί με τους «κυανοκίτρινους». Εχει την παράδοση με το μέρος της, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο τεχνικός Γιώργος Βλαστός δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα. Μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει είναι αυτό του αμυντικού Κατσαρού (9 συμ.), ο οποίος αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού.
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Αθανασόπουλος – Ηρακλής, Τζωρμπατζάκης, Κισκαμπάνης, Χάλαρης – Θ. Τεγούσης, Πινδώνης, Ζουμπουλάκης, Καραδήμος, Φαμπίνιο – Μαρουκάκης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τέλος στην περίοδο κάμψης έχει δώσει για τα καλά η ομάδα του Αγρινίου, που πανηγύρισε κόντρα στον ΟΦΗ το τρίτο διαδοχικό τρίποντο και μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ στον ένα πόντο. Για να έχει αξία, όμως το αποτέλεσμα αυτό θα πρέπει να πάρει την πρώτη νίκη της ιστορίας του στο «Ελ Πάσο».
Οι Αγρινιώτες με την ώθηση των οπαδών τους έδωσαν τέλος στο αήττητο σερί των Κρητικών και τον υποχρέωσαν στην πρώτη του ήττα από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Δίχτυα βρήκε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι ο επιθετικός Καούνος (10 συμ./4). Ο προπονητής Γιάννης Νταλακούρας παραδέχτηκε ότι: «Κάναμε και κάτι παραπάνω από την κατάκτηση των τριών βαθμών» και ο Παναιτωλικός θέλει να πανηγυρίσει στην Καλλιθέα την 4η σερί νίκη του για να μείνει σε τροχιά απευθείας ανόδου.
Το κλίμα στους «κυανοκίτρινους» είναι εξαιρετικό παρότι η παράδοση δεν τους ευνοεί. Τα «καναρίνια» όμως ποντάρουν στην εξαιρετική τους φόρμα και στη συμπαράσταση περίπου 300 οπαδών που θα δώσουν δυναμικό παρών στις εξέδρες.
Ο Νταλακούρας προβλήματα δεν αντιμετωπίζει, αφού ο μοναδικός με συμμετοχές που αποκλείστηκε είναι ο αμυντικός Μπακάκης (1 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Τζενάμο – Ρότσα, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας – Μουμίν, Δέντσας, Μπαϊκαρά, Θεοδωρίδης – Γκούρμα, Καούνος.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με δεδομένο ότι η Καλλιθέα επικράτησε με αρκετή δόση άγχους της Αναγέννησης, φαίνεται απίθανο να το επαναλάβει κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα και μπορούν να σπάσουν τη σε βάρος τους παράδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου