Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ευκαιρία για εξιλέωση

Δύο αγωνιστικές έχουν να πανηγυρίσουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ

Εντός έδρας αγωνίζεται ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Γιάννινα και ο τρίτος της βαθμολογίας ΟΦΗ για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψουν στις επιτυχίες, την ίδια ώρα που ο Παναιτωλικός που είναι δεύτερος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καλλιθέα.

Οι Ηπειρώτες μετά το ισόπαλο 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Διαγόρα φιλοξενούν τα Τρίκαλα και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες έπειτα από δύο σερί ισοπαλίες. Οι φιλοξενούμενοι με νέο προπονητή, τον Γιώργο Βαζάκα, εκτός έδρας έχουν μόνο μία ισοπαλία σε πέντε παιχνίδια, δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν και το έργο τους φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.
Στον ΟΦΗ το αήττητο σερί με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο σταμάτησε στους επτά αγώνες. Οι Κρητικοί υποδέχονται τον Πανθρακικό και θέλουν το τρίποντο. Η ομάδα της Κομοτηνής εκτός έδρας έχει επίσης μόλις μία ισοπαλία σε πέντε αγώνες και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα-σοκ από τον Εθνικό Αστέρα.
Ο δεύτερος της βαθμολογίας Παναιτωλικός παίζει εκτός έδρας με την Καλλιθέα. Η ομάδα του Αγρινίου με ανεβασμένο το ηθικό έπειτα από την επιτυχία επί του ΟΦΗ έχει μόνο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια και θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία της σε μία έδρα στην οποία όμως δεν έχει νίκη στο παρελθόν. Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση και θέλουν άλλο ένα τρίποντο για να ανασάνουν βαθμολογικά.
Η ομάδα της Καρδίτσας δεν είναι σε καλή κατάσταση. Προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες και απέχει μόλις έναν βαθμό από τη ζώνη του απευθείας υποβιβασμού. Θέλει λοιπόν πάση θυσία να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στον Ιωνικό που προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες.
Να συνεχίσει την αντεπίθεσή του θα επιδιώξει ο Λεβαδειακός. Οι «πράσινοι» έχουν τρεις νίκες και μία ισοπαλία στους τέσσερις τελευταίους αγώνες και στόχος τους είναι το τρίποντο για να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στην εξάδα. Ο Πιερικός μακριά από το γήπεδό του έχει μία νίκη και τέσσερις ήττες.
Στην Καισαριανή, τέλος, αναμετρώνται ο Εθνικός Αστέρας και ο Εθνικός. Οι γηπεδούχοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στην εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη επί του Πανθρακικού και να ανέβουν κι άλλο βαθμολογικά. Ο Εθνικός είναι στην τελευταία θέση, χωρίς νίκη στους έξι τελευταίους αγώνες, με οικονομικά προβλήματα και πρέπει να πάρει βαθμό ή βαθμούς για να μη χάσει το τρένο της παραμονής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου