Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Εκτίμηση αγώνα : ΟΦΗ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ


ΟΦΗ: Την επιστροφή στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικές με συγκομιδή ενός πόντου θέλει να πανηγυρίσει η ομάδα του Ηρακλείου. Εξάλλου, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει απομακρυνθεί τέσσερις πόντους και οι Κρητικοί δεν επιθυμούν να χάσουν άλλο έδαφος από την πρώτη δυάδα.
Οι «μελανόλευκοι» μετά την ισοπαλία στην Καισαριανή δοκιμάστηκαν για δεύτερο σερί ματς εκτός έδρας. Αν και έφεραν το ματς με τον Παναιτωλικό στα ίσα, τελικά γνώρισαν την πρώτη ήττα με τον Αναστόπουλο στον πάγκο και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα έπειτα από την πρεμιέρα. «Μια ήττα δεν σημαίνει τίποτα. Στο δεύτερο γκολ υπήρχε επιθετικό φάουλ», είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ και αισιοδοξεί ότι οι Κρητικοί θα κάμψουν την αντίσταση του Πανθρακικού και θα επιστρέψουν στις επιτυχίες.

«Είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο», είπε ο «Αναστό» στους παίκτες του και συμπλήρωσε: «Δεν πρέπει να επηρεαστείτε από το γεγονός ότι ο Πανθρακικός προέρχεται από δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα». Το δυσάρεστο για τον ίδιο είναι ότι πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τον μέσο Ουκάρ (8 συμ./1), ο οποίος υπέστη ολική ρήξη χιαστών στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Βεζυρίδης – Μπούρμπος, Μονιάκης, Ψωμάς, Μπερτέν – Κατσικογιάννης, Κάλαϊτζιτς, Κιάσσος – Αγρίτης, Γιακούμπου, Γκουεϊ.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Από τις χειρότερες ομάδες σε συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας είναι οι «πράσινοι». Σε πέντε εξόδους έχουν κατακτήσει έναν βαθμό και θα πρέπει να παρουσιαστούν βελτιωμένοι σε μεγάλο βαθμό αν θέλουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο καυτό «Γεντί Κουλέ».
Μετά την ισοπαλία στη Δράμα οι Ακρίτες έψαχναν κόντρα στον Εθνικό Αστέρα το τρίποντο που θα τους έφερνε μέσα στην εξάδα. Ωστόσο, δέχτηκαν ένα πολύ γρήγορο γκολ (πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού), αιφνιδιάστηκαν και παρότι ισοφάρισαν, άφησαν ανοικτούς διαδρόμους και γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στην Κομοτηνή, ενώ είδαν την εστία τους για πρώτη φορά να παραβιάζεται στο γήπεδό τους.
Ο Εμίλιο Φερέρα θεωρεί ότι η ήττα αυτή ήταν μία κακή παρένθεση και περιμένει από τους παίκτες του να παλέψουν κόντρα στον ΟΦΗ και να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία. Ολη την εβδομάδα δούλεψαν πολύ στην τελική προσπάθεια και το θετικό για τον Βέλγο προπονητή είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας.
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Κουτσόπουλος – Κανωτίδης, Τζιωρτζιόπουλος, Ζησόπουλος, Βαγγελόπουλος – Μαρσέλο, Λόπεζ, Ρομπέρ, Παπουλής – Καζάκης, Σουλτανίδης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φαβορί είναι ο ΟΦΗ, αλλά απέναντι σε μία ομάδα που υποτίθεται ότι είναι από τα φαβορί για να διεκδικήσει άνοδο. Η απουσία του χαφ Ουκάρ αποδυναμώνει τους Κρητικούς και οι Ακρίτες θα παραταχθούν με σκοπό να πάρουν τουλάχιστον τον πόντο. Διαθέτουν τις μονάδες για να κάνουν τη ζημιά, οπότε η έκπληξη δεν είναι απίθανη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου