Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Μετά τον «Πάτσα» έρχεται και επιθετικός


Και επίσημα παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος έφτασε χθες το πρωί στην πόλη και αμέσως συμμετείχε και στην προπόνηση της ομάδας, που εκτός του συνηθισμένου προγράμματος έδωσε κι ένα φιλικό ετοιμότητας με την ομάδα Νέων, με το αποτέλεσμα να τελειώνει ισόπαλο 1-1. Ο νεοαποκτηθείς παίκτης θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο 33 όπως ζήτησε ο ίδιος, η οποία θα γράφει το «παρατσούκλι» του, όπως του έχει κολλήσει εδώ και χρόνια, «ΠΑΤΣΑ».
Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών με τους «κυανόλευκους». Η απόκτησή του τώρα ήταν μια μικρή έκπληξη, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα τον «πολιορκούσε» εδώ και πολύ καιρό με στόχο να τον εντάξει το καλοκαίρι στο ρόστερ του, αλλά η πρόωρη αποδέσμευσή του από την ΑΕΚ, κατόπιν εισήγησης του Χιμένεθ, έφερε το «γάμο» 6 μήνες νωρίτερα, με τα οφέλη για τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι σαφώς πολύ μεγάλα, αφού το μήνυμα προς όλη την κατηγορία είναι σαφέστατο. «Πάρτε κιάλια να μας βλέπετε». 
Και για τον ίδιο τον «Πάτσα», όμως, θα είναι μια χρήσιμη εμπειρία η Football League, αφού η υπόλοιπη ομάδα και ο ενθουσιασμός για την άνοδο θα τον παρασύρουν να ξαναβρεί τον παλιό καλό του εαυτό και φυσικά θα πάρει κάποιο πολύτιμο χρόνο στα πόδια του, ώστε την επόμενη σεζόν να είναι πανέτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΣ στη μεγάλη του πρόκληση.
Ως παίκτης είναι ένα πολύ-εργαλείο στα χέρια του προπονητή, αφού τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως μπακ ή στόπερ μπορεί να αποδώσει εξίσου καλά, οπότε έρχεται για να δώσει λύσεις οπουδήποτε χρειαστεί.
Επίσημη παρουσίαση δεν έχει προγραμματιστεί, ωστόσο ο παίκτης θα παραχωρήσει σήμερα την πρώτη του συνέντευξη στο site της ΠΑΕ και μετά το ματς με τον ΟΦΗ αναμένεται να ανοίξει την καρδιά του και στα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης, που είναι λογικό ότι θα τον πολιορκήσουν, αφού τέτοιες μεταγραφές στη Β' Εθνική είναι κάτι παραπάνω από πολυτέλεια.    
Με την ολοκλήρωση κι αυτής της μεταγραφής, ο ΠΑΣ δεν σταματάει εδώ, αλλά κοιτάζει και τον επόμενο στόχο που θα είναι επιθετικός. Υπάρχουν φήμες για τον Κάμπορα που έπαιζε μέχρι πρόσφατα στον Άρη και δόθηκε στη συνέχεια δανεικός στην Κόλο Κόλο, καθώς και για τον Ηλία Αναστασάκο του Ατρομήτου που είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι τους ανθρώπους της ομάδας, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει τότε κάτι. 

Superfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου