Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Καλλιθέα: Αναλαμβάνει ο Δαβράδος – Η αποστολή


Ο μεγαλομέτοχος της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής, παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές τον μελλοντικό πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Δαβράδο. Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία.

Η Καλλιθέα είναι έτοιμη να αλλάξει σελίδα τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, το Σάββατο κατά την διάρκεια του Αγιασμού της ομάδας για την νέα χρονιά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Νίκος Σαλευρής μαζί με μέλη της διοίκησης παρουσίασαν τον μελλοντικό πρόεδρο του συλλόγου Νίκο Δαβράδο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Από εκεί και πέρα, με το καθιερωμένο χαλάρωμα που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του συλλόγου, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Θρασύβουλο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ποδοσφαιριστές και προπονητές έδωσαν ραντεβού για την Κυριακή στις 12:30 στο "Ελ Πάσο", όπου θα αναχωρήσει η αποστολή για το Δημοτικό Στάδιο Φυλής.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Μανιάτης, Δράμπαλης, Αρκούδας, Ζουμπουλάκης, Κισκαμπάνης, Κουτρουμπής, Ηρακλής, Θ. Τεγούσης, Πλατέλλας, Καραδήμος, Κατσαρός, Ντακόλ, Παπαναστασίου, Μαρουκάκης, Πινδώνης, Χάλαρης, Φαμπίνιο, Τζωρμπατζάκης και Καλτσάς. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σπυριδάκης, Κ. Τεγούσης, Αθανασόπουλος, Φουντουκίδης και Σταύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου