Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Πιερικός: Κάτοικος Κατερίνης ο Μίμα


Με την φανέλα του Πιερικού θα αγωνίζεται για τον επόμενο 1,5χρόνο, ο Αργεντίνος χαφ, Χόρχε Ομάρ Μίμα. Δοκιμάζεται ο 26χρονος μέσος Μαρσέλο Περουτζίνι.

 Παίκτης του Πιερικού και επίσημα είναι πλέον ο Χόρχε Ομάρ Μίμα. Ο 23χρονος Αργεντίνος αριστερός χαφ τις τελευταίες ημέρες δοκιμαζόταν από τον Σταύρο Διαμαντόπουλο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και έτσι υπέγραψε συμβόλαιο με τους "μελανόλευκους".

"Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χόρχε Ομάρ Μίμα. Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ενάμιση χρόνο (μέχρι τον Ιούνιο του 2012). Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μέσου και είναι γεννημένος στις 22 Μαρτίου 1988", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, ο Μίμα, δεν αποκλείεται να πλαισιωθεί από έναν ακόμη Αργεντίνο παίκτη. Ο λόγος για τον 26χρονο μέσο Μαρσέλο Περουτζίνι, ο οποίος δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες στον Πιερικό. Ο παίκτης αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και αν ικανοποιήσει τον Σταύρο Διαμαντόπουλο θα αποκτηθεί.

Στα αγωνιστικά, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Πανθρακικό, ο τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης θα έχει στην διάθεσή του, τους Γουμάγια, Δήμου και Πουρτουλίδη, που εξέτισαν τις ποινές τους. Αντίθετα θα απουσιάσει ο Κοντέων ο  οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου