Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Στο πόδι τα Γιάννενα για το ντέρμπι


Το μεγάλο ντέρμπι των Ιωαννίνων κλέβει την παράσταση από το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Football League. Τη Δευτέρα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΟΦΗ που το τελευταίο διάστημα δείχνει να μην βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή φόρμα.
Εξαντλούνται σιγά σιγά τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον ΟΦΗ. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που υπάρχει από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια στις θύρες 9 και 10, ήτοι στη μικρή σκεπαστή. 
Υπάρχουν ακόμα αδιάθετα κάποια κομμάτια στις άκρες της μεγάλης σκεπαστής, ενώ έχει αρχίσει να προχωράει η πώληση και στο πέταλο της θύρας 1. Εάν, μάλιστα, συνεχιστεί με αυτούς τους ρυθμούς η προπώληση, τότε θα υπάρξει σημαντική παρουσία κόσμου και στη θύρα 7 που συνήθως παραχωρούνταν στους φιλοξενούμενους οπαδούς.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ ζήτησε την παρουσία εισαγγελέα στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» προκειμένου να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ο δεύτερος Παναιτωλικός έχει θεωρητικά τον πρώτο λόγο για τη νίκη στο Αγρίνιο απέναντι στην Ηλιούπολη, η οποία σε οκτώ αναμετρήσεις μακριά από την έδρα της, έχει μόλις μια νίκη και επτά ήττες…
Δύσκολο έργο θα έχει στα Τρίκαλα ο Διαγόρας. Η ομάδα που έχει εντυπωσιάσει φέτος με την πορεία της στο πρωτάθλημα, καλείται να περάσει αλώβητη από την έδρα του ΑΟΤ και να παραμείνει στο κυνήγι των πρωτοπόρων.
Στη Βοιωτία, ο Λεβαδειακός με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά το «διπλό» στην Καλλιθέα, υποδέχεται τον Ιωνικό των πολλών εξωαγωνιστικών -κυρίως- προβλημάτων και έχει σαφέστατα τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τις ήττες που σημείωσαν την αγωνιστική που πέρασε θέλουν Αγροτικός Αστέρας και Εθνικός. Οι δύο ομάδες κοντράρονται στον Εύοσμο και αμφότερες θα ψάξουν για τη νίκη, κάτι που θα κάνουν και Δόξα και Αναγέννηση Καρδίτσας στη Δράμα.
Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στη Βέροια, όπου η τοπική ομάδα εν μέσω διοικητικής «φουρτούνας» καλείται να αφήσει στην άκρη τα όσα την απασχολούν εκτός γηπέδου και να κάμψει την αντίσταση του Εθνικού Αστέρα που μετά την ήττα από τον ΠΑΣ «καίγεται» για βαθμούς.
Τη Δευτέρα, πέραν του ντέρμπι των Ιωαννίνων, διεξάγεται ακόμα μια σημαντική αναμέτρηση. Στην Κατερίνη, ο Πιερικός φιλοξενεί τον Πανθρακικό και θέλει πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να πάρει βαθμολογική «ανάσα» την ίδια ώρα που οι ακρίτες θέλουν να αποδείξουν ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Το πρόγραμμα:

Κυριακή, 9 Ιανουαρίου (15.00)

Παναιτωλικός – Ηλιούπολη
Τρίκαλα – Διαγόρας
Αγροτικός Αστέρας – Εθνικός
Λεβαδειακός – Ιωνικός
Θρασύβουλος – Καλλιθέα
Δόξα Δράμας – Αναγέννηση Καρδίτσας
Βέροια – Εθνικός Αστέρας

Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου

Πιερικός – Πανθρακικός (18.00, ΕΤ-3)
ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ (19.00 CONN-X)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου