Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Εκτίμησης αγώνα: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Διαγόρας – Πανθρακικός 2-0

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Συνδυασμούς αποτελεσμάτων, αλλά πάνω από όλα τρίποντο στο ντέρμπι με τον Διαγόρα χρειάζονται οι Ακρίτες για να διατηρήσουν ελπίδες εσόδου στην εξάδα. Η εκτός έδρας νίκη στη Νίκαια τους τόνωσε το ηθικό και ψάχνουν ανάλογη συνέχεια για να μην πετάξουν στα σκουπίδια το πρώτο τρίποντο μακριά από την Κομοτηνή.
Οι «πράσινοι» με τον επιθετικό Ούλμερς (3 συμ./2) να βρίσκει ξανά δίχτυα επικράτησαν στη Νίκαια του Ιωνικού και διατηρούν μαθηματικές ελπίδες για τα πλέι οφ. Φυσικά, δεν αποπροσανατολίζονται. Γνωρίζουν ότι δεν έχουν καταφέρει τίποτα και θέλουν να εξασφαλίσουν αρχικά την άνετη παραμονή και από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει. Το παιχνίδι με τους ντεφορμέ Ροδίτες είναι κομβικής σημασίας, με τον τεχνικό Εμίλιο Φερέρα να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.
Ο αμυντικός Νατσούρας (16 συμ.) και ο μέσος Ρομπέρ (16 συμ./5) εξέτισαν τις ποινές τους και αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Ανδριόλας – Τζιωρτζιόπουλος, Περπερίδης, Νατσούρας, Μπουτζίκος – Ρομπέρ, Αρσενίεβιτς, Ζησόπουλος, Νίκες – Ούλμερς, Ορλάντο.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τον κίνδυνο να κατρακυλήσει στην 5η θέση αντιμετωπίζει η ομάδα της Ρόδου. Οι «κυανέρυθροι» έχουν γνωρίσει την ήττα στα δύο τελευταία παιχνίδια και καλούνται να δοκιμαστούν στο γήπεδο του ανεβασμένου Πανθρακικού. Η αποστολή τους θα είναι δύσκολη, αφού θα στερηθούν τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές.
Από εκεί που απειλούσε τη 2η θέση ο Διαγόρας βρίσκεται επτά πόντους μακριά της. Την περασμένη Δευτέρα οι Ροδίτες γνώρισαν την πρώτη τους εντός έδρας ήττα μετά από 11 μήνες. Δέχτηκαν ένα γρήγορο γκολ (4’) και παρότι άσκησαν έντονη πίεση ο ΟΦΗ ήταν αυτός που τον προσπέρασε στη βαθμολογία.
Ο τεχνικός Πέτρος Ρουτζιέρης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τόνισε ότι στόχος των «κυανέρυθρων» είναι η άνετη παραμονή και καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στους τιμωρημένους αμυντικούς Πουλόπουλο (20 συμ./2), Προβατίδη (18 συμ.) και στον τραυματία τερματοφύλακα Ταμπάση (22 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Ταμπάσης – Σκόνδρας, Πλάτανος, Χατζόπουλος, Σαλαμαστράκης – Σπάρταλης, Γκούτμαν, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου, Ρέγες – Ταραχούλσκι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο ΟΠΑΠ για να το έφραξε κάτι θα ξέρει… Οι γηπεδούχοι φαίνεται να έχουν το πλεονέκτημα, τα πράγματα όμως στον αγωνιστικό χώρο δεν θα είναι τόσο απλά για τους Ακρίτες. Μπορεί να πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη μακριά από την Κομοτηνή στη Νίκαια, μπορεί ο Διαγόρας να βρίσκεται σε κακή κατάσταση και να έχει απουσίες, αλλά έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει παντού τη ζημιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου