Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

«Οπλο» το απόρθητο «Γεντί Κουλέ»


Με ένα σμπάρο (νίκη) ο ΟΦΗ μπορεί να χτυπήσει αύριο κόντρα στα Τρίκαλα δύο τρυγόνια. Το πρώτο αφορά την ουσία και είναι πρωταρχικό. Η διαφορά των Κρητικών από τον δεύτερο Παναιτωλικό θα μειωθεί στους τρεις βαθμούς και η πίεση θα μεταφερθεί στους Αγρινιώτες, οι οποίοι μεθαύριο υποδέχονται τον ΠΑΣ στο ντέρμπι κορυφή. Το έτερο έχει να κάνει με το γόητρο και κατ' επέκταση την επίτευξη της ανόδου.

Η ομάδα του Αναστόπουλου έχει καταστήσει απόρθητο φρούριο το "Γεντί Κουλέ" στις 10 έως τώρα αναμετρήσεις εκεί (8 νίκες, δύο "Χ") και οδεύει για την 11η, κάτι που θα ισοφαρίσει ρεκόρ 15ετίας για τους "μελανόλευκους". Και αυτό αφού τη σεζόν 1995-96 το αήττητο του ΟΦΗ σταμάτησε από τον Αθηναϊκό. Βέβαια, οι Ηρακλειώτες έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν το μεγάλο ρεκόρ της περιόδου 1986-87 όταν και δεν αποχώρησε με σκυμένο το κεφάλι ούτε σε ένα παιχνίδι από τα 15 εντός έδρας.

Ουρές...

Η κρισιμότητα σε αγωνιστικό αλλά και οικονομικό επίπεδο για τον ΟΦΗ έχει σημάνει συναγερμό στους οπαδούς της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες δημιουργήθηκαν ουρές για την αγορά εισιτηρίου, κάτι που οδηγεί στην εκτίμηση για ένα γεμάτο "Θόδωρος Βαρδινογιάννης". Προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε και η ανακοίνωση του Συλλόγου Μετόχων: "Ο ΟΦΗ μας, η ομάδα με την Κρήτη στη φανέλα, μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Δώστε βροντερό ''παρών'' την Κυριακή! Ο Σύλλογος Μετόχων θα διαθέτει κουπόνια έναντι μετοχών από τα γκισέ των εισιτηρίων, από την μπουτίκ της ομάδας, αλλά και στις εισόδους των θυρών" τονίζεται μεταξύ άλλων, με φόντο φυσικά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Βασικός ο Παπουλής

Η επιστροφή του Ανέστη Αγρίτη δεν φαίνεται ότι θα επηρεάσει τον Φώτη Παπουλή για το αρχικό σχήμα. Ο Νίκος Αναστόπουλος προσανατολίζεται να τοποθετήσει στο αριστερό άκρο της επίθεσης τον πρώην παίκτη του Πανθρακικού, κρατώντας στον πάγκο τον Τάντιτς.

Οριστικά απών από το ματς με τα Τρίκαλα ο Γιακούμπου

Όπως αναμενόταν, ο Σαϊμπού Γιακούμπου δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για την κυριακάτικη (20/02) αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.
Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το Σάββατο (19/02) το πρωί και όλοι στην ομάδα, χωρίς να παραγνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα, δηλώνουν έτοιμοι για μια ακόμα νίκη, που θα την κρατήσει κοντά στην κορυφή και θα εκμεταλλευθεί τα στραβοπατήματα των πρωτοπόρων στο μεταξύ τους ντέρμπι.
Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (19/02), ο Νίκος Αναστόπουλος συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και οι οποίοι είναι οι: Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Μπούρμπος, Πίτσος, Χαριτωνίδης, Τάντιτς, Καμπάνταης, Παπουλής, Μπουλούτ, Ζορμπάς, Γεωργίου, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Κατσικογιάννης, Κιάσσος, Ρούσεφ, Γαλανόπουλος, Μπερτίν, Αγρίτης. Πέρα από τον Γιακούμπου, εκτός αποστολής έμειναν ο ανέτοιμος Ρόβας και οι Μανούσος, Καρακατσάνης.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν άνοιξε τα χαρτιά του ούτε στην προπόνηση του Σαββάτου αν και απ' ότι φαίνεται, παίζεται μια θέση στη μεσαία γραμμή και ίσως μια στο αριστερό άκρο της επίθεσης.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βεζυρίδης, στην τετράδα της άμυνας δεξιά θα παίξει ο Γαλανόπουλος, αριστερά ο Πίτσος και στο κέντρο οι Γεωργίου, Χαριτωνίδης, με το νεαρό στόπερ να διατηρεί την θέση του αντί του Μπερτίν γιατί τα έχει πάει πολύ καλά στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.
Στη μεσαία γραμμή και συγκεκριμένα στα αμυντικά χαφ η μια θέση θεωρείται καπαρωμένη από τον Κάλαϊτζιτς, ενώ την άλλη διεκδικούν ο Κιάσσος με τον Κατσικογιάννη. Μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ θα αγωνιστεί σε ελεύθερο ρόλο ο Ρούσεφ , ενώ στην τριάδα της επίθεσης δεξιά θα είναι ο Αγρίτης, αριστερά ο Παπουλής ή ο Τάντις και στην κορυφή ο Λεωνίδας Καμπάνταης.
Στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα αναμένεται μαζική προσέλευση του κόσμου όχι μόνο τόσο της κρισιμότητας του αγώνα αλλά και λόγω του καλέσματος που έχει γίνει τόσο από την διοίκηση της ΠΑΕ όσο και από τον Σύλλογο Μετόχων.
Σκοπός των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι να γεμίσει το "Γεντί Κουλέ" και παράλληλα να υπάρξει ενίσχυση της ομάδας στον οικονομικό τομέα μέσω των ειδικών κουπονιών που θα υπάρχουν στο γήπεδο, στην μπουτίκ της ΠΑΕ και τους συνδέσμους η αξία των οποίων αντιστοιχεί σε μετοχές του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου