Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΟΦΗ – ΤΡΙΚΑΛΑ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Τρίκαλα – ΟΦΗ 0-1

ΟΦΗ: Με… φόρα από τις τρεις διαδοχικές νίκες που τους βοήθησαν να αναρριχηθούν στην 3η θέση θα παραταχθούν οι Κρητικοί στο ντέρμπι των πλέι οφ. Η ψυχολογία είναι η καλύτερη δυνατή, οι «μελανόλευκοι» δείχνουν ότι διανύουν περίοδο φόρμας και με τη βοήθεια των οπαδών του θα προσπαθήσουν να διατητήσουν ζωντανές τις ελπίδες της απευθείας ανόδου.
Ο ΟΦΗ χάρη στο γρήγορο γκολ που σημείωσε ο μέσος Ρούσεφ (5 συμ./1) έσπασαν το φετινό εντός έδρας αήττητο του Διαγόρα. Ηταν 2η συνεχόμενη νίκη μακριά από το Ηράκλειο, όμως ο τεχνικός Νίκος Αναστόπουλος τόνισε ότι ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί και ότι το τρίποντο σε βάρος των Τρικάλων είναι μονόδρομος.
Ο επιθετικός Αγρίτης (21 συμ./7) εξέτισε την ποινή του. Μοναδική νέα απουσία για την τεχνική ηγεσία είναι ο τραυματίας επιθετικός Γιακούμπου (21 συμ./4).
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Βεζυρίδης – Γαλανόπουλος, Πίτσος, Μπερτέν, Γεωργίου – Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Ρούσεφ – Αγρίτης, Παπουλής, Καμπάνταης.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Σκληρό καρύδι θα είναι για τον ΟΦΗ οι Θεσσαλοί. Αυτό δείχνει η πορεία των τελευταίων αγωνιστικών. Ο ΑΟΤ δεν μετρά απλά τρεις σερί νίκες. Εχει κατακτήσει οκτώ στα εννέα τελευταία ματς και βλέπει ότι το όνειρο της συμμετοχής στα πλέι οφ μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Οι «κυανέρυροι» επικράτησαν του Εθνικού Αστέρα με το «αγαπημένο» τους σκορ (1-0) παρότι από το 59’ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. Τελικά έκαμψαν την αντίσταση του αντιπάλου στο 80’ με τον πρώτο σκόρερ Κοντογουλίδη (21 συμ./8). «Τα παιδιά μεγάλωσαν και έγιναν άνδρες», είπε ο τεχνικός Γιώργος Βαζάκας για τους παίκτες του και περιμένει ότι θα δείξουν ανάλογο πάθος και στο Γεντί Κουλέ.
Τα Τρίκαλα ταξίδεψαν με 17 ποδοσφαιριστές στο Ηράκλειο. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι αμυντικοί Μπριλάκης (20 συμ.), Μπουκουβάλας (19 συμ.) και οι μέσοι Τελκίνσκι (17 συμ./1), Ριζογιάννης (18 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Πουρής – Σαρακατσάνος, Χρήστου, Γιώτας, Μπακομήτρος – Κόρμπος, Σαββίδης – Μίνγκας, Μανουσάκης, Ενόκ – Κοντογουλίδης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι των πλέι οφ που θα κριθεί στη λεπτομέρεια. Αμφότεροι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και τους Θεσσαλούς να έχουν οκτώ νίκες στα εννέα τελευταία ματς. Το ματς θα είναι αμφίρροπο, με τους γηπεδούχους να έχουν το πλεονέκτημα λόγο έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου