Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ντέρμπι με τα όλα του στο Αγρίνιο!


Ο Παναιτωλικός υποδέχεται πάνοπλος τη Δευτέρα (21/2) τον ΠΑΣ Γιάννινα,που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο χωρίς τον τραυματία Κυριάκο. Το "ΓΦΣ Παναιτωλικού" θα είναι κατάμεστο αφού τα εισιτήρια έκαναν φτερά προτού καλά καλά κυκλοφορήσουν ενώ και ο ΠΑΣ θα έχει κοντά του λίγους οπαδούς.

 Τα εισιτήρια του μεγάλου αυτού παιχνιδιού, για την 23η αγωνιστική, έχουν εξαντληθεί από το βράδυ της Παρασκευής, γεγονός που ανάγκασε τη διοίκηση του Παναιτωλικού να βγάλει ανακοίνωση προειδοποιώντας τους φίλους της ομάδας, που δεν είχαν εισιτήριο, να μην πάνε στο γήπεδο γιατί δεν θα υπάρχει τρόπος να μπουν στο γήπεδο.

Περίπου 5.000 οπαδοί θα είναι στο πλευρό των "κυανοκίτρινων" ενώ ο ΠΑΣ θα έχει μαζί του 250 φιλάθλους. Οι υπόλοιπες θέσεις (περίπου 300) θα μείνουν κενές για λόγους ασφάλειας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναιτωλικός θα παραταχθεί με την ίδια ενδεκάδα που κέρδισε τον Θρασύβουλο με 1-0 στη Φυλή, την προηγούμενη αγωνιστική -  πλην μιας αλλαγής. Αυτή θα είναι του Δέντσα που θα πάρει τη θέση του Θεοδωρίδη, καθώς ο πρώτος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΣ θα παραταχθεί χωρίς τον Τάσο Κυριάκο που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε. Έτσι 32χρονος χαφ δεν θα είναι στη διάθεση του Στεφάν Ντεμόλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τελευταία ήττα  του "Άγιαξ της Ηπείρου" από τον Παναιτωλικό ήταν τον Οκτώβρη του 1998. Από τότε, σε οκτώ αναμετρήσεις οι Γιαννιώτες έχουν επτά νίκες και μια ισοπαλία. Αντίθετα ο προπονητής των αυριανών γηπεδούχων, Μπάμπης Τεννές, δεν έχει χάσει ποτέ σε εντός έδρας παιχνίδι από τον ΠΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου