Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Θρασύβουλος – Δόξα Δράμας 4-1

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Περίοδο κάμψης διανύουν οι «μαυραετοί» και οι τρεις σερί ήττες τους άφησαν πέντε πόντους πίσω από τις θέσεις των πλέι οφ. Είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για να διεκδικήσουν σε έξτρα αγώνες την άνοδο και απέναντι στον Θρασύβουλο θα πρέπει να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο.
Μετά τα πέντε γκολ επί του Ιωνικού οι «ασπρόμαυροι» για τρία σερί ματς δεν έχουν βρει δίχτυα και μετρούν ισάριθμες ήττες. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έχασε δίκαια από τον Λεβαδειακό εκτός έδρας. Μαθηματικές ελπίδες, βέβαια, υπάρχουν ακόμα για τους «ασπρόμαυρους», αλλά και προβλήματα απουσιών.
Ο μέσος Μοσχάκης (22 συμ./3) είναι τιμωρημένος, ενώ οι αμυντικοί Καρακώστας (16 συμ./3), Χατζηζήσης (18 συμ.) ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Σέρεμετ – Μπαξεβανίδης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Βέρτζος – Σιάκκας, Ρούτσης – Αλεξάνδροβιτς, Κάπελ, Γκονζάλες – Μαρκόφσκι.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Τέλος στο σερί που τη θέλει να χάνει στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές πρέπει να δώσει η ομάδα της Φυλής αν θέλει να μην μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες. Από τότε που το τιμόνι ανέλαβε ο Ακης Μάντζιος οι «πράσινοι» δεν έχουν κατακτήσει ούτε την ισοπαλία και βλέπουν ότι η συμμετοχή στα πλέι άουτ είναι σχεδόν βέβαιη.
Η ομάδα της Φυλής δεν έχει σκοράρει στα τελευταία 366 λεπτά. Απέναντι στον Παναιτωλικό «πλήρωσε» την αδυναμία της στην επίθεση και οι φιλοξενούμενοι ανώτεροι την υποχρέωσαν σε μία ακόμα ήττα. Μόνη δικαιολογία είναι οι πολλές απουσίες που ταλαιπωρούν τον Θρασύουλο.
Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι η επάνοδος των μέσων Μοστόγιαννη (18 συμ./3), Φρίμπονγκ (11 συμ./1). Αντίθετα, τραυματίες είναι ο μέσος Παπαζούδης (11 συμ./1), ο αμυντικός Παπαθανασίου (5 συμ.) και τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Κατσίκης (20 συμ./4).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Κωστάκης – Τσούτσουρας, Πρίπου, Κακαράς, Ζώνας, Κολοτούρος – Πρίπου, Βαλεριάνος, Σταμόγιαννος, Μουστόγιαννης, Νικλητσιώτης – Ζαχαρόπουλος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Δόξα Δράμας τελευταία δεν δείχνει να πατά καλά στο γήπεδο. Το αρνητικό σερί του Μάντζιου κάποια στιγμή θα σπάσει, όμως φαίνεται δύσκολο να γίνει αυτό στο ματς με τους «μαυραετούς». Οι γηπεδούχοι μόνο αν επικρατήσουν θα έχουν ελπίδες για τα πλέι οφ και δεν θέλουν να δουν το όνειρο να απομακρύνεται τόσο νωρίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου