Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Αγροτικός Αστέρας – Αναγέννηση Καρδίτσας 3-1

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ζωντανή στο κυνήγι των πλέι άουτ θέλει να μείνει η θεσσαλική ομάδα και αυτό θα γίνει μόνο αν επικρατήσει του Αγροτικού Αστέρα. Οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν ήδη τρεις σερί ήττες και θέλουν πάση θυσία το τρίποντο, ώστε κάτω από προϋποθέσεις να βρεθούν στις θέσεις των μπαράζ.
Οι Θεσσαλοί πάλεψαν με νύχια και δόντια στην Ηλιούπολη για να αποσπάσουν τουλάχιστον τον βαθμό. Ωστόσο, στο 83’ έμειναν με παίκτη λιγότερο και στην εκπνοή δέχτηκαν το γκολ. Παραμένουν σε απόσταση δύο πόντων από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ παραμονής και για να νιώσουν πιο άνετα θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους.
Ο μέσος Μπιτέλης (19 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Ντοριβάλ (17 συμ./2) θα επιστρέψουν από τιμωρία. Απών θα είναι ο αμυντικός Μελαμπιανάκης (5 συμ.). Υπήρξαν κρούσματα ίωσης, αλλά δεν υπάρχει η πολυτέλεια να μείνει κάποιος εκτός αποστολής.
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Καρακώστας – Κουτρομάνος, Κάρλος, Θεοδοσιάδης, Χατζηρίζος – Ντοριβάλ, Ραονέ, Σενόνε, Μπουντούρης, Μπιτέλης – Αθανασιάδης.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Η νίκη της Βέροιας απέναντι στον Πιερικό έριξε προσωρινά τους Θεσσαλονικείς ξανά στα μπαράζ παραμονής. Ωστόσο, οι «σταχυοφόροι» έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της «βασίλισσας του βορρά» και θα κυνηγήσουν νέο θετικό αποτέλεσμα.
Στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής η ομάδα του Εύοσμου σημείωσε τρία γκολ σε 15 λεπτά και το έργο των ποδοσφαιριστών του Περικλή Αμανατίδη έγινε πιο εύκολο. Ετσι, οι «πράσινοι» θα κυνηγήσουν στην Καρδίτσα τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του πρωταθλήματος μετά τις 24 Οκτωβρίου και την επικράτηση επί της Καλλιθέας.
Τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν και η αποχή από την προπόνηση της Τετάρτης αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή. Θετικό για τους Θεσσαλονικείς το γεγονός ότι ο Αμανατίδης δούλεψε πέρυσι στην Καρδίτσα και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.
Ο μέσος Τσουκαλίδης (20 συμ.) τέθηκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού. Ανέτοιμος είναι ο αμυντικός Κονέ (7 συμ.) και τραυματίας ο χαφ Μερεσιώτης (11 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Λαμπάκης – Ν. Παπαδόπουλος, Χασιώτης, Γόγολος, Σκλιοπίδης – Σαπάνης, Κούτσης, Ναλμπάντης, Στεφανίδης, Γέσιτς – Γκόμες.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τέλος στην αρνητική πορεία που διαγράφει τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές θέλει να δώσει η Αναγέννηση απέναντι στους ανεβασμένους Θεσσαλονικείς του πρώην τεχνικού των Θεσσαλών, Περικλή Αμανατίδη. Οι γηπεδούχοι αν και απρόβλεπτοι έχουν το επιπλέον κίνητρο να επικρατήσουν και τους δίνεται η ευκαιρία να το καταφέρουν απέναντι στον Αγροτικό που παρουσιάζεται αδύναμος μακριά από τον Εύοσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου