Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


*Η Αναγέννηση σε πέντε επισκέψεις της στο Αγρίνιο έχει βρει δίχτυα μία φορά.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Το αήττητο σερί έχει φτάσει αισίως τις οκτώ αγωνιστικές και η ομάδα του Αγρινίου βλέπει ότι το όνειρο της απευθείας ανόδου στη Σούπερ Λίγκα είναι πολύ κοντά στην υλοποίησή του. Δείχνει σοβαρότητα, αλλά παράλληλα είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει και τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο, έστω προσωρινά μπορεί να πιάσει στην 1η θέση.
Οι «κυανοκίτρινοι» για τρίτο διαδοχικό ματς επικράτησαν με 1-0. Αυτή τη φορά «θύμα» ήταν ο Εθνικός Αστέρας και ήρωας ο αμυντικός Εντζενγκουέλε, ο οποίος βρήκε δίχτυα λίγο πριν το φινάλε και βοήθησε την ομάδα του Αγρινίου να κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο. Η διαφορά από την 3η θέση βρίσκεται στους 8 πόντους και αν ο Παναιτωλικός δεν «αυτοκτονήσει», τότε θα επιστρέψει στην κατηγορία των μεγάλων. Η νίκη των «καναρινιών», πάντως, είχε ξεχωριστή σημασία, αφού μόνο ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε φύγει νικητής από την Καισαριανή.
Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο για μία ακόμα φορά και ο τεχνικός Μπάμπης Τεννές μπορεί πλέον να υπολογίζει στον αμυντικό Κούσα (17/3) και τον μέσο Μπαϊκαρά (21/2). Αντίθετα, ο επιθετικός Καραμαλίκη (16/4) αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω τραυματισμού.
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Τζενάμο – Παλαιολόγος, Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Εντζενγκουέλε – Μουμίν, Δέντσας – Μπαϊκαρά, Μπουμάλ, Θεοδωρίδης – Γκούρμα.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ένα «θαύμα» αναζητούν οι Θεσσαλοί για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στα μπαράζ και να μην ακολουθήσουν την Καλλιθέα στην τρίτη τη τάξει κατηγορία. Λίγοι, βέβαια, πιστεύουν ότι μπορεί να τα καταφέρει, κάτι που φάνηκε και από την παραίτηση του Βασίλη Παπαχρήστου από την τεχνική ηγεσία.
Ο Γιαννιώτης προπονητής μετά την ήττα στη Βέροια τόνισε ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για τη σωτηρία, αλλά λίγο αργότερα παραιτήθηκε. Στη θέση του επέστρεψε ο Βάιος Καραγιάννης, ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Εχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στο Αγρίνιο και προσπαθεί να δώσει στους παίκτες του το κίνητρο να παλέψουν στη δύσκολη έδρα του Παναιτωλικού.
Παρελθόν αποτελεί ο μέσος Μελαμπανιακής (6 συμ.), ενώ τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Αγγελόπουλος (17 συμ.). Εκτός πλάνων λόγω τραυματισμού βρίσκεται και ο αμυντικός Μπαντάς (11 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Καρακώστας – Κουτρομάνος, Κουρτεσιώτης, Θεοδοσιάδης, Κάρλος – Σενόνε, Ραονέ, Μπουντούρης, Ντοριβάλ, Μπιτέλης – Αθανασιάδης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μόνο αν «αυτοκτονήσει» ο Πανατωλικός δεν θα κάνει το νέο βήμα για την απευθείας άνοδο. Η ομάδα του Αγρινίου είναι από τις πιο σταθερές του πρωταθλήματος και θα πιέσει πολύ για να φτάσει στο γρήγορο γκολ. Από την άλλη πλευρά λίγοι στην Αναγέννηση πιστεύουν στη σωτηρία, οπότε η έκπληξη δείχνει απίθανο να έρθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου