Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Με ένα τρίποντο σε 15 εκτός έδρας παιχνίδια, σίγουρα, δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά πράγματα. Από τη στιγμη, όμως που η ακριτική ομάδα παίζει στο γήπεδό της, τότε οφείλει να επικρατήσει της Δόξας Δράμας και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της 7ης θέσης, η οποία κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να δώσει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου.
Οι «πράσινοι» στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Θρασύβουλο και με ανεβασμένη την ψυχολογία έπειτα από τη νίκη επί του Λεβαδειακού, σκόραραν δύο φορές για δεύτερη φορά φέτός. Δεν πήραν, όμως ούτε τον βαθμό και δεν εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Δόξας από τον ΟΦΗ. Ετσι βρίσκονται δύο πόντους πίσω από τους «μαυραετούς» και αν επιστρέψουν στις επιτυχίες θα τους περάσουν στη βαθμολογία.
Το κλίμα είναι βαρύ για τον προπονητή Εμίλιο Φερέρα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι αν δεν έρθει το τρίποντο το μέλλον του στον πάγκο θα είναι αβέβαιο. Ο Βέλγος δεν μπορεί να υπολογίζει στον επιθετικό Ορλάντο (7/1), τον μέσο Λιαπάκη (4 συμ.) και τον αμυντικό Τζιωρτζιόπουλο (16 συμ.). Αντίθετα, ο μπακ Περπερίδης (22/1) θα επιστρέψει από τιμωρία.
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Κουτσόπουλος – Κανωτίδης, Περπερίδης, Βαγγελόπουλος, Νατσούρας – Ζησόπουλος, Κριστ, Σίμωσης, Ρομπέρ – Ούλμερς, Σουλτανίδης.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Αγνοεί το γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια, αλλά και στις τρεις τελευταίες εξόδους. Η ομάδα της Δράμας, λοιπόν, πρέπει να βελτιώσει αρκετά το πρόσωπό της αν θέλει να παραμείνει στην 7η θέση και να λέει ότι έχει ελπίδες συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου. Η διοίκηση έχει έτοιμο τον φάκελο για να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής και το μπαλάκι πλέον βρίσκεται στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Μιχάλη Γρηγορίου.
Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές οι «μαυρετοί» προβληματίζουν με τις εμφανίσεις τους. Απέναντι στον ΟΦΗ και μπροστά στους οπαδούς τους πραγματοποίησαν το χειρότερο εντός έδρας ματς της φετινής σεζόν και η ήττα ήταν επόμενο να έρθει. Υπήρξαν αποδοκιμασίες από τους οπαδούς και οι Δραμινοί γνωρίζουν ότι το κλίμα θα αντιστραφεί μόνο με θετικό αποτέλεσμα στην Κομοτηνή.
Ο Γρηγορίου δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή του τιμωρημένους μέσους Τσιμπλίδη (12 συμ.), Γκονζάλες (19/1).
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Σέρεμετ – Χατζηζήσης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Καρακώστας – Λίμα, Σιάκκας, Μοσχάκης – Κάπελ, Χατζηπαντελίδης, Μαρκόφσκι.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το παιχνίδι αυτό θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό ποια ομάδα θα καταλάβει την 7η θέση. Οι δύο ομάδες δείχνουν ισοδύναμες, όμως η Δόξα τελευταία δεν δείχνει να πατά γερά στα πόδια της. Εφόσον ο Πανθρακικός μπει δυνατά στο ματς, τότε λογικά θα επικρατήσει, αφού στο γήπεδό του εμπνέει μεγαλύτερη σιγουριά. Σημαντική η απουσία του Γκονζάλες για τους φιλοξενούμενους, αφού χωρίς τον Ισπανό οι «μαυραετοί» σπάνια παίρνουν αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου