Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΟΦΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


*Ο ΟΦΗ είναι αήττητος στα έξι τελευταία παιχνίδια κόντρα στον Εθνικό Αστέρα.

ΟΦΗ: Χωρίς τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο οι Κρητικοί θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί και να ξεφύγουν έξι βαθμούς από την 4η θέση. Ο έμπειρος προπονητής δεν πλήρωσε μία παλιά οφειλή στην πρώην του ομάδα την Καλλιθέα και έτσι θα βρίσκεται στην εξέδρα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα.
Η ομάδα του Ηρακλείου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καμπάνταη που πέτυχε δύο γκολ επικράτησε την περασμένη εβδομάδα στη Δράμα της τοπικής Δόξας και έδειξε ότι είναι προς το παρόν ανεπηρέαστη από τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Στα επτά τελευταία παιχνίδια ο ΟΦΗ δεν έχει ηττηθεί και θέλει μέχρι το φινάλε να εξαντλήσει τις πιθανότητες για κατάληψη της 2ης θέσης. Η αλήθεια είναι ότι οι ελπίδες του είναι μόνο μαθηματικές, ενώ παράλληλα υπάρχει πάντα το άγχος για το κατά πόσο μπορούν οι «μελανόλευκοι» να εξασφαλίσουν πιστοποιητικό συμμετοχής στα πλέι οφ.
Ο Αναστόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του να μην επηρεαστούν από τα πολλά προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει ο Εθνικός Αστέρας. Εξάλλου και ο ΟΦΗ θα στερηθεί βασικούς του ποδοσφαιριστές. Η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του μπακ Γαλανόπουλου (7 συμ.) και του επιθετικού Αγρίτη (25/8) που είναι τιμωρημένοι, ενώ ο μπακ Πίτσος (17 συμ.) και οι μέσοι Ουκάρ (8/1), Ζορμπάς (20/1) είναι τραυματίες.
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Βεζυρίδης – Μπούρμπος, Κιάσσος, Μπερτέν, Γεωργίου – Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Μπουλούτ – Παπουλής, Τάντιτς, Καμπάνταης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Δεν έφτανε στην ομάδα της Καισαριανής το βαρύ κλίμα από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, ήρθαν να προστεθούν και τα πολλά προβλήματα που κάνου την αποστολή της στο Ηράκλειο ακόμα πιο δύσκολη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο προπονητής Νίκος Παντέλης με τα βίας μπόρεσε να συμπληρώσει 17άδα.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο στις 12 τελευταίες αγωνιστικές και βρίσκονται στην τελευταία θέση των μπαράζ. Υπάρχουν ελπίδες για την αποφυγή των πλέι άουτ, όμως δύσκολα θα αποφευχθεί η διαδικασία των έξτρα αγώνων. Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό γνώρισαν τη δεύτερη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα και διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το γκολ των φιλοξενούμενων που σημειώθηκε λίγο πριν το φινάλε. Τίποτα, φυσικά, δεν άλλαξε και πλέον στόχος είναι η έκπληξη στο Γεντί Κουλέ και η κατάκτηση έστω του βαθμού.
Ο Παντέλης δεν υπολογίζει στον αμυντικό Τραορέ (23 συμ.), τον χαφ Φραντζεσκί (22/3) και τον επιθετικό Χανιώτης (6/2) είναι τιμωρημένοι. Εκτός έμειναν λόγω τραυματισμών ο μπακ Τσιώλης (18 συμ.) και ο επιθετικός Φατιόν (18 συμ.)Επιστρέφουν οι μέσοι Σανόκο (7 συμ.), Βάσι (13 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Κοτταράς – Χωριανόπουλος, Παριανός, Καρατζάς, Φραγκής – Παπαζούδης, Σκάρος, Σανόκο, Λουάμο, Διαμάντης – Μπενίσκος.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ματς με ξεκάθαρο φαβορί. Ο ΟΦΗ δείχνει ότι βρίσκεται σε φόρμα και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να «κλειδώσει» την 3η θέση. Από την άλλη πλευρά ο Εθνικός Αστέρας όχι μόνο έχει πανηγυρίσει μία νίκη στα 12 τελευταία ματς, αλλά θα παραταχθεί με ενδεκάδα ανάγκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου