Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΔΙΑΓΟΡΑΣ– ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ    2-0
* Στα πέντε τελευταία ματς Παναιτωλικού – Διαγόρα το τελικό σημείο διαμορφώνεται από το ημίχρονο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τα γιορτινά του έχει φορέσει το Αγρίνιο και ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την επιστροφή των «καναρινιών» στην κατηγορία των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου έπειτα από 34 χρόνια! Αυτό θα συμβεί εάν επικρατήσουν του αποδεκατισμένου Διαγόρα, ενώ παράλληλα θα ελπίζουν και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Οι «κυανοκίτρινοι» έκαμψαν την αντίσταση του Εθνικού στο Ελληνικό με γκολ του Καραμαλίκη, αποθεώθηκαν από τους οπαδούς τους στην επιστροφή και έχουν δώσει ραντεβού ανόδου, προγραμματίζοντας μία σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις πριν και μετά τον αγώνα με την ομάδα της Ρόδου. Το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο και στόχος, φυσικά, δεν είναι άλλος από το γρήγορο γκολ που θα διώξει το άγχος από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Μπάμπη Τεννέ.
Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Διαγόρα έμειναν ο αμυντικός Μπακάκης (1 συμ.) και οι επιθετικοί Καούνος (15/9), Γκουεϊ (5 συμ.), Πασάς (3/2).
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Τζενάμο – Μπελεβώνης, Αναστασιάδης, Κούσας, Βούκοβιτς – Εντζενγκουέλε, Θεοδωρίδης, Ρότσα, Μπαϊκαρά – Γκούρμα, Καραμαλίκης.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τα οικονομικά προβλήματα του απαγόρευσαν τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου. Οι «κυανέρυθροι» άξιζαν, σίγουρα, καλύτερης τύχης στο φετινό πρωτάθλημα από την άνετη παραμονή, οπότε στην τελευταία τους φετινή έξοδο θέλουν να κάνουν μία αξιοπρεπή εμφάνιση παρότι θα είναι και πάλι αποδεκατισμένοι.
Στη Νίκαια οι «κυανέρυθροι» αν και προηγήθηκαν του Ιωνικού έφυγαν τελικά ηττημένοι και πλέον μετρούν τέσσερις σερί εκτός έδρας ήττες. Στερούνται λύσεων, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω προσφυγών που έχουν καταθέσει αρκετοί ποδοσφαιριστές. Είναι η πλέον αδιάφορη ομάδα του πρωταθλήματος και στο Αγρίνιο ταξίδεψε με 14 ποδοσφαιριστές.
Οι μέσοι Ρέγες (28/1), Ζλάτκοβιτς (24/2) κατέθεσαν προσφυγές και δεν υπολογίζονται, ο τερματοφύλακας Ταμπάσης (30 συμ.), ο αμυντικοί Πλάτανος (24/1), Σαλαμαστράκης (24/3) και ο μέσος Σπάρταλης (22/1) είναι τραυματίες, ενώ επανέρχονται ο στόπερ Πουλόπουλος (27/2) και οι αμυντικοί Καρπαθάκης (8 συμ.), Πεταυράκης (8 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-4-1-1): Χειμωνέττος – Προβατίδης, Χριστοφιλέας, Χατζόπουλος, Σκόνδρας – Μαριεττάκης, Φράγκος, Γεωργίου, Πεταυράκης – Ταραχούλσκι – Αγκιριμπά.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Αγρίνιο θα έχει φορέσει τα γιορτινά του για να πανηγυρίσει την ιστορική άνοδο. Για τους «κυανοκίτρινους», λοιπόν, δεν τίθεται ζήτημα αν θα επικρατήσουν. Θα το κάνουν και, μάλιστά, άνετα απέναντι στον αποδεκατισμένο και αδιάφορο βαθμολογικά Διαγόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου